Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszettem neki vagy csak hülyített? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy srác minden nap keresett a suliban, hazakísért, udvarolt... utána seggrészegen megcsókolt... 2 hétig nem szóltunk egymáshoz, közben elutazott és amikor visszajött igyekeztem kerülni (ugye milyen érettek vagyunk?). Délután a közös bandából egy lány aki a "tesómmal" jár elmondta h kérdezte h "hol vagyok? biztos haragszom rá!" stb.A csaj megkérte a kedvemért h lépjen. Este felhívott és elmondta h hiányoztam neki... kibékültünk... azóta minden más lett... jele sincs annak ami régen volt. Sőt...2011. máj. 3. 22:53
1/3 anonim válasza:
hülyít.
nincs ló jó a szamár is eset :D
2/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, mert én személy szerint nem hívtalak volna fel, nem kérdezgettem volna utánad, hogy hol vagy, ha egy kicsit sem érdekelsz. Talán megmerem kockáztatni azt is, hogy "úgy" sem.
A jelek.. figyelj rájuk jobban.
3/3 anonim válasza:
vagy az elsőnek van igaza, vagy nekem és maga se tudja mit akar a srác..
őszintén meg kéne beszélned vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!