Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megcsalás? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Ha igen, megbocsátható?

Figyelt kérdés

Igazából tudom, hogy az elsőre mi a válasz, inkább a második kérdés foglalkoztat. Borzasztóan érzem magam, és szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba.

A szituáció: A barátommal két éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem, semmiképpen sem szeretném elhagyni, és nem tudnám elképzelni nélküle a jövőmet. Komolyan ő a mindenem. Múlthéten elmentem iszogatni a testvéremmel és a barátaival. Volt ott egy srác, akivel már korábban találkoztam, és akkor nagyon jól elbeszélgettünk, jót szórakoztunk, de nem volt semmi. Most pedig elég sokat ittunk, egy szórakozóhelyen voltunk, és bementünk a tömegbe csak úgy hülyéskedni, ugrálni. Addig mindig csak szimplán egy jó fej haverként gondoltam rá, semmi több. Viszont most véletlenül úgy alakult, hogy szinte átölelt (valaki fellökött, és elestem, ő pedig felkarolt) és abban a pillanatban az (alkohol miatt is gondolom), a semmiből rámtört egy furcsa érzés, és hirtelen nagyon vonzónak találtam. Még az este folyamán már nem tudom hogyan, de megcsókolt, én viszonoztam is, viszont mikor észbe kaptam leállítottam, és elmondtam neki, hogy ne haragudjon, de ez nagyon nem helyes, és barátom van, akit szeretek. Másnap már teljesen kitisztult minden, és annyira bántam mindent, utáltam magam, amiért ez megtörténhetett.

Nem tudom most mit csináljak, elmondjam a barátomnak mi történt? Vajon megbocsát nekem?

L/22

2013. ápr. 2. 14:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy itt a többség megbocsátana. Két másik hasonló kérdést olvastam, ott 90% szakítana. Azt, hogy leállitottad azzal lehetne überelni, hogy elmondanád mielőtt kiderül.

Néha pont abban rejlik az ember nagysága, hogy képes megbocsátani dolgokat.

2013. ápr. 2. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:

ha elmondod neki, nagy esélyed van rá, hogy veled maradjon. Végül is "csak" egy csók volt, az is részegen. Legközelebb viszont hívd el magaddal bulizni, jót tenne a beléd vetett bizalmának.

Ha velem történne ilyen, és a lány elmondaná, valószínűleg megbocsátanám. Ha mástól tudnám meg, akkor semmiképp.

2013. ápr. 2. 14:31
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem őszinteség hanem csak a terhet nem akarja egyedül viselni, könnyebb neki az, ha megosztja a szerencsétlennel.
2013. ápr. 2. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor mi? Talán te jobban örülnél annak, ha fél év után tudnád meg mástól, hogy a nőd mással kavart? Ha annyira hülye vagy, hogy erre igent mondanál, kérlek, keresd fel a tajgetoszt
2013. ápr. 2. 14:36
 15/21 anonim ***** válasza:
13-as te egy tipikus megkeseredett hímsoviniszta pasi lehetsz ne rajtunk töltsd ki légy szíves..
2013. ápr. 2. 14:37
 16/21 anonim ***** válasza:

aki azt mondta, hogy ne mondja el neki, azt remélem a háta mögött csalja a barátja/barátnője :) vagy ha még nincs, akkor majd a következő

miért ne kéne elmondani? ha már 'szereted' de megcsalta, legalább annyi gerinced legyen, hogy elmondod szerencsétlennek, hogy tudja milyen is vagy....

amúgy én nem bocsájtanék meg, és a részegség nem kifogás :)

2013. ápr. 2. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:

El vagytok ti cseszve mind.

Minden helyzet más, a leírásból kiderül hogy egy: ivott, nem keveset, leállította magát és amúgy eszébe sincs mással kavarni.

Akkor mégis minek kell hogy elmondja?

Csak azért, hogy könnyebb legyen a lelkiismeretének...

Ha elmondja akkor a kapcsolatnak annyi, ha nem, akkor van rá esély, hogy még boldogok lesznek.

2013. ápr. 2. 14:45
 18/21 anonim ***** válasza:

nem a lelkiismerete miatt kéne elmondani.

én pl. azért mondanám el (HA csinálnék ilyet, bár bennem van annyi, hogy nem csalom meg a barátom) mert nem lenne pofám belehazudni a barátom szemébe és nem akarnám, hogy hazugságban éljen...

remélem téged is csal a szerelmed

2013. ápr. 2. 14:52
 19/21 anonim ***** válasza:

Pontosan így van. Legkevésbé a saját lelkiismeretünk miatt kell elmondani. De az se becsülendőbb ha csak azért mondja el, mert fél hogy egyszer úgyis kitudódik.

Azért mondja el mert van ennyire őszinte. Mert szereti, tiszteli, becsüli a párját annyira.

Ez a kérdés ugyanolyan megosztó mint amelyikben azt kérdezték, hogy elmondanád-e a barátnődnek, hogy a férjét mással látod csókolózni?

Van aki elmondaná, van aki meg megtartaná magának. Bár néha lehet, hogy tényleg jobb elhallgatni dolgokat mert nagy fájdalmat okoznánk a másiknak. És miért?? Változtatni úgysem tudsz rajta már utólag akkor miért kéne ezzel "megszenvedtetni".

Mindkét tábornak igaza van.- Ez lelkiismereti kérdés.

2013. ápr. 2. 15:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Hasonló szituban én megbocsájtottam. Egyszer mindenki hibázhat kicsit. Egyszer.

24F

2013. ápr. 2. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!