Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben a helyzetben? Szerinted megbocsátható így a megcsalás vagy nem? Többi lent!
így van.. nehéz döntés lenne és talán életem legnagyobb ballépése ha nem bocsátanék meg, de hát akkor is!
akár bepiált akár nem, amikor összefeküdt a csávóval eszébe se jutottam. 1x megtörtént megfog történni másodjára is.
na és mellesleg: én magamat hibáztatnám.. mivel ha vkit ellátsz elég szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel és bizalommal, meg ilyesmikkel akkor az nem fog kikacsintgatni a kapcsolatból.
bevallom már egy csóknál is erősen elgondolkoznék a szakításon.. nagyon-nagyon jó védőbeszéd kell ahhoz, hogy szemet hunyjak felette.
és én is ehhez az "értékrendhez" tartom magam. se csók, se tapi, se semmi..
csajokkal baráti hülyülés (külső szemlélőnek flört szagú), esetleg 1-1 eltévedt tekintet, de az se sokáig belefér. más nőre amúgy sem tudok úgy nézni hogy: fhuhuh de meghúznám..
csak hát vannak mellek és formás lábak amiken még az én szemem is megakad:)
23f
Én úgy gondolom,hogy a pia nem mentség semmire az ég világon,Az italt kell meginni nem az eszét!
Én nem bocsátanék meg neki szó se róla!
22/N
Én lehet megbocsájtanék neki,de elfelejteni nem lehet amit tett.az a gondolat folyton furni fogja az agyadat,hogy most éppen nem e hentereg valakivel...
Lehet,hogy ez volt az elsö és utolsó dolog,hogy megcsalt,de ettől te még nem tudnâl bizni benne és valoszinüleg ez teljesen megrontaná a kapcsolatotokat.
Igy akármennyire is szeretem a párom nem folytathatnánk tovább a dolgot!persze más ott a helyzet ahol gyerek is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!