Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben a helyzetben? Szerinted megbocsátható így a megcsalás vagy nem? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval, tegyük fel, hogy megcsaltak téged, mindegy hogy a barátnőd vagy barátod. Elmondja neked őszintén, hogy kissé bepiált állapotban tette, nagyon sajnálja, és 1 esélyért könyörög, hogy bebizonyítsa mennyire szeret és hogy többé nem fog előfordulni. Ti itt elgondolkoznátok, és úgy lennétek ezzel, hogy jár neki egyetlen 1 esély, vagy pedig kidobnátok őt azonnal? Én biztos, hogy kidobnám, ugyanis és nem tudnék úgy együtt lenni ezek után a Szerelmemmel.. tudom, hogy nemrég mással kavart meg enyelgett.. meg számomra ez akkora megalázás lenne, hogy el se tudom mondani.. hatalmas megalázkodás lenne szerintem a részemről, hogy megcsaltak, de ennek ellenére én együtt maradok az illetővel. Ti hogy gondoljátok ezt?2011. máj. 1. 14:02
11/12 anonim válasza:
A második vagyok és amit le irt a 8. hogy kitudja most is hempereg-e valakivel meg ilyesmik ez igaz mert én sem tudok már annyira bizni a barátomban a megcsalás óta .. :S De megkapta az utolsó esélyt. Bár ez a megcsalás elég régen volt már de akkor is. :S
12/12 A kérdező kommentje:
Én épp ezért nem tudnék adni egy esélyt sem, ha megcsalnának mert akkor nekem is folyton ez járna az agyamban, hogy épp nem kavar-e valakivel, nem flörtöl-e valakivel, így meg kinek van kedve párkapcsolatban élni, hogy nem tudsz megbízni benne, folyton kételkedsz a barátnődben/barátodban... az már nem egy normális kapcsolat, ha megcsalás után, egy új esélyt adván csak hitegeted magad mindig, hogy 'ó, biztos tanult a történtekből, nem teszi meg másodjára úgy sem'.. nekem ez nem menne az tuti, belehalnék ebbe az állandó idegeskedésbe.
2011. máj. 1. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!