Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás eljegyzés után mennyire megbocsátható?
Hogy lehet ezzel a tudattal tovább élni, és házasságot kötni ?
19/L
Én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer megtette, valószínűleg megteszi újra...
Amúgy még 19 évesen nagyon fiatal vagy a házassághoz szerintem, ha igazán szeretitek egymást, akkor még 1-2 évet várhattok és csak utána házasodjatok meg, ha még akkor is tart a szerelem.
A megcsalás eljegyzés előtt sem bocsájtható meg... SZERINTEM!
Én egyszer megbocsájtottam, de bárhogy akartam nem tudtam elfelejteni a bizalom ÖRÖKRE megszűnt. És ez felemésztette a kapcsolatot!
nem bocsájtható meg.
mindennél jobban szeretem a barátomat, de ha megcsalna, biztos, hogy szakítanék vele.
hiába vallja be, attól még nem kisebb bűn. nem is hiszem, hogy igazán szeret... akkor nem kéne neki más.
19/L
Nem akarok nagyon pesszimista lenni, de úgy kíváncsi lennék néhány számadatra, olyanra mint pl, hány férfi nem csalta eddig meg a barátnőjét, feleségét, menyasszonyát?
Szerintem igen kevés...:(
Csúnya dolog, ocsmány, undorító. De 10 esetből szerintem 7x tuti megtörténik.
Én megbocsájtottam volna, de ő nem jött vissza. Ma már nem bánom. Így legalább tudom, hogy nem ő volt az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!