Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes nőknek miért nem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nőknek miért nem jön magától pár magától értetődő dolog?

Figyelt kérdés
HA ezt látja a párom biztos megharagszik rám, de muszáj megkérdezzem a gyakorisok véleményét is ez ügyben: Szóval mi gyereket tervezünk és családot is, igaz még fiatalok vagyunk de komolyan gondoljuk. Ő egyetemista én most fogok érettségizni. Ezek tekintetébe normális az, ha el akar menni egy érettségi találkozóra a barátnő? ÉS úgy hogy engem nem akar vinni, mondván"senki sem viszi a férjét párját vagy feleségét"? ÉS például normális egy szerelmes lánytól az , hogy valahova bármilyen programra nélkülem menne el? Szerintem a helyes az az, ha velem megy vagy ha én nem megyek akkor ő sem megy. Szerintetek?
2013. ápr. 2. 12:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

kedves "Fake" az nem lehet hogy éppen be volt kapcsolva a gépe a barátnőnek?

na jó, ha azt mondod fake legyél egyszer az én helyemben, akkor rájössz majd, hogy nem volt ez fake..

2013. ápr. 2. 20:40
 22/22 The Other ***** válasza:

#21-nek: Azért azt beláthatod, hogy elég kicsi annak a valószínűsége, hogy munka/tanítási időben mindketten pont a GYK előtt ültök és pont ugyanazt a rovatot olvassátok...

Amennyiben mégsem kamu: hogyan lehetsz ekkora "lelki rokkant", hogy hagyod egy komplexusos, gimis kisp*csnek, hogy ilyen mértékben parancsolgasson neked? (Megszabja kikkel lehetsz, törli a FB-os csoportjaid, stb)

2013. ápr. 2. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!