Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog?
Majd megyünk nyáron a barátommal meg pár haverral nyaralni, és jönne az a lány is, akibe korábban kb két évig reménytelenül szerelmes volt...
Most kb fél éve nem beszéltek meg nem találkoztak, de újra azt akarja, hogy jóban legyenek, meg olyan programokra mennénk, ahol ott az a csaj is, eddig ezeket kerülte.
Most mire véljem ezt a változást szerintetek?
Bevallom azért elég zavaró, és az ilyen érzelmek sose múlnak el teljesen. Mit kéne erre reagálnom? Vagy csak várjam mi lesz és kész? Szerintetek?
21L
Mit kéne tenned? Igazi nőként kimutatni, hogy szereted nagyon a barátodat és nem meg nem történt eseményeken lovagolni.
F25
passz
van néhány olyan kapcsolat, ahol a két fél szakítás után valóban barát tud maradni anélkül, hogy veszekednének vagy szexelnének, de ez nagyon ritka.
ha az én exem ilyet talált volna ki (persze amíg együtt voltunk) akkor elhajtottam volna melegebb éghajlatra.
azért érdekelne, hogy mit szólna a barátod, ha te is el akarnád hívni valamelyik komolyabb exedet....
az ilyen közös nyaralásoknak mindig valami sz@r lesz a vége.
ezért én vagy a haverjaimmal megyek,csak férfiak,vagy csak a nőmmel.
alapból,mondjuk mikor voltam krétán pl a nőmmel,rohadtul nem hiányzott onnan egy haverom sem,senki,max a kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!