Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes nőknek miért nem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nőknek miért nem jön magától pár magától értetődő dolog?

Figyelt kérdés
HA ezt látja a párom biztos megharagszik rám, de muszáj megkérdezzem a gyakorisok véleményét is ez ügyben: Szóval mi gyereket tervezünk és családot is, igaz még fiatalok vagyunk de komolyan gondoljuk. Ő egyetemista én most fogok érettségizni. Ezek tekintetébe normális az, ha el akar menni egy érettségi találkozóra a barátnő? ÉS úgy hogy engem nem akar vinni, mondván"senki sem viszi a férjét párját vagy feleségét"? ÉS például normális egy szerelmes lánytól az , hogy valahova bármilyen programra nélkülem menne el? Szerintem a helyes az az, ha velem megy vagy ha én nem megyek akkor ő sem megy. Szerintetek?
2013. ápr. 2. 12:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"olyan aki nem tenne ilyeneket és nem is tesz."

A párom/kérdező nekem küldött üzenete: A kérdésre írt válasz: Egyes nőknek miért nem jön magától pár magától értetődő dolog?

"tudod jól hogy nem aktuális most semmiféle találkozó "Ugyan, csak annyira bizalmatlan, annyira tele van a régi sebeivel, hogy folyton rám vetíti és.."

Az üzenet szövege: "jó úgy tűnik én vagyok túl szolid, és naiv, és olyan aki merev, meg olyan aki nem tenne ilyeneket és nem is tesz. "

nem képzeld ez anormális, vagy szerinted te vagy anem normális????? szerinted az a normális ha meg*ugatod magadat? szerintem nem b*zmeg -.- tudod mitől félek? attól h esetleg szerelmes voltál valamelyik osztálytársadba vagy évfolyamtársadba és ha meglátnád akkor azonnal kidobnál engem, repülnék, ez lenne!!!!!!! ez az én félelmem Í!!!!!!!!!!!!

Kiverted nálam most a biztosítékot, ugye tudod?

2013. ápr. 2. 12:30
 12/22 anonim ***** válasza:

7-es Mintha nem neked való lenne a verselés:XDD

Ne csinálj olyat, ami nem megy:DD

2013. ápr. 2. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os, kukázd ezt a pasit, oda való.Féltékenykedjen azzal-aki hagyja magát-ez az illető sosem fog megváltozni, ürügyet mindig fog találni arra, hogy/miért hisztizzen.

Bocs de nőként ez a véleményem.

2013. ápr. 2. 12:37
 14/22 anonim ***** válasza:

Párom mellett élni nem lehet,

csodálom, hogy még bírom ezt.

Mondjátok meg mit tegyek, mit tegyek,

ha párom a kérdező, mit tegyek?

2013. ápr. 2. 12:38
 15/22 A kérdező kommentje:

LEHET MELLETTEM ÉLNI CSAK TARTSD BE ASZABÁLYOKAT : nem mésze l nélkülem semmilyen programra

nem találkozol és még csakn em is sétálsz fiukkal egyetemen kívül

2013. ápr. 2. 12:41
 16/22 A kérdező kommentje:
hiszen te magad fogadtad el aszabályokat, most fel akarod rugni őket? nem értelek. azért fogadtuk el h jobban működjön a kapcsolatunk, és most fel akarod rúgni ezeket?????
2013. ápr. 2. 12:42
 17/22 anonim ***** válasza:

7-"NEm tudom ki írhatta ezt averset, de ennek amondani valója egy nagy baromság."

Neked valóban nagy baromság, aki szemébe az ember egy db tárgy-de nem ember.

2013. ápr. 2. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
kérdező hány éve vagy 8?
2013. ápr. 2. 12:54
 19/22 The Other ***** válasza:

Osztom a többiek véleményét!

1. Kérdező, te kib@szott gyerekes vagy, de jó eséllyel a barátnőnél se 100-as valami, ha veled kavar.

2. Érettségi találkozóra nem szoktak párt vinni.

3. " nem mésze l nélkülem semmilyen programra

nem találkozol és még csakn em is sétálsz fiukkal egyetemen kívül"

Ez nagyon ratyi. Ilyen féltékenységi-kisajátítási kísérletei csak az önbizalom hiányos sz@rdaraboknak van. Ezek szerint te is ez vagy...

2013. ápr. 2. 13:43
 20/22 The Other ***** válasza:

Na most látom, hogy felbukkant az állítólagos barátnő is...

A kérdés 12:06-kor lett feltéve, ehhez képest 12:07-re már rá is talált a kérdésre, elolvasta, kigondolta, hogy mit fog írni és le is gépelt (egy nem is rövid választ). Mindezt egy perc alatt! Furcsa és FAKE

2013. ápr. 2. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!