Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért nem jön magától pár magától értetődő dolog?
"olyan aki nem tenne ilyeneket és nem is tesz."
A párom/kérdező nekem küldött üzenete: A kérdésre írt válasz: Egyes nőknek miért nem jön magától pár magától értetődő dolog?
"tudod jól hogy nem aktuális most semmiféle találkozó "Ugyan, csak annyira bizalmatlan, annyira tele van a régi sebeivel, hogy folyton rám vetíti és.."
Az üzenet szövege: "jó úgy tűnik én vagyok túl szolid, és naiv, és olyan aki merev, meg olyan aki nem tenne ilyeneket és nem is tesz. "
nem képzeld ez anormális, vagy szerinted te vagy anem normális????? szerinted az a normális ha meg*ugatod magadat? szerintem nem b*zmeg -.- tudod mitől félek? attól h esetleg szerelmes voltál valamelyik osztálytársadba vagy évfolyamtársadba és ha meglátnád akkor azonnal kidobnál engem, repülnék, ez lenne!!!!!!! ez az én félelmem Í!!!!!!!!!!!!
Kiverted nálam most a biztosítékot, ugye tudod?
7-es Mintha nem neked való lenne a verselés:XDD
Ne csinálj olyat, ami nem megy:DD
Kedves 6-os, kukázd ezt a pasit, oda való.Féltékenykedjen azzal-aki hagyja magát-ez az illető sosem fog megváltozni, ürügyet mindig fog találni arra, hogy/miért hisztizzen.
Bocs de nőként ez a véleményem.
Párom mellett élni nem lehet,
csodálom, hogy még bírom ezt.
Mondjátok meg mit tegyek, mit tegyek,
ha párom a kérdező, mit tegyek?
LEHET MELLETTEM ÉLNI CSAK TARTSD BE ASZABÁLYOKAT : nem mésze l nélkülem semmilyen programra
nem találkozol és még csakn em is sétálsz fiukkal egyetemen kívül
7-"NEm tudom ki írhatta ezt averset, de ennek amondani valója egy nagy baromság."
Neked valóban nagy baromság, aki szemébe az ember egy db tárgy-de nem ember.
Osztom a többiek véleményét!
1. Kérdező, te kib@szott gyerekes vagy, de jó eséllyel a barátnőnél se 100-as valami, ha veled kavar.
2. Érettségi találkozóra nem szoktak párt vinni.
3. " nem mésze l nélkülem semmilyen programra
nem találkozol és még csakn em is sétálsz fiukkal egyetemen kívül"
Ez nagyon ratyi. Ilyen féltékenységi-kisajátítási kísérletei csak az önbizalom hiányos sz@rdaraboknak van. Ezek szerint te is ez vagy...
Na most látom, hogy felbukkant az állítólagos barátnő is...
A kérdés 12:06-kor lett feltéve, ehhez képest 12:07-re már rá is talált a kérdésre, elolvasta, kigondolta, hogy mit fog írni és le is gépelt (egy nem is rövid választ). Mindezt egy perc alatt! Furcsa és FAKE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!