Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 fiút szeretnék egyszerre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 fiút szeretnék egyszerre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy 10 hónapja van egy barátom,de ő Romániában él.Nagyon szeretem őt,de már megcsal egyszer.

Én nemrég voltam egy buliban,és visszacsaltam...

Azóta csak arra a csókra gondolok...az a fiú egyszerűen elvarázsolt...nem helyes,de egyszerűen kell nekem.

A fiúnak is van barátnője és én tetszem neki..1 falura lakunk egymástól...és ha lenne valami köztünk,tuti ott hagyná a barátnőjét.Nem tudom mit akarok,mert nem szeretném elhagyni a barátomat se.

Most mit tegyek?Kérlek írjatok,köszi:)

2009. szept. 20. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Hát figyu szerintem vagy hagyd el azt a srácot aki Romániába lakik vagy ne kezdj ki mással mert sztem ez hosszú távon nem fog menni h ez is az is mert mi van ha egyszer találkoznak? v valaki meglát a másikkal és elmondja a másik barátodnak? akkor mind a kettőt elveszíted meg lesz egy bizonyos hirneved sztem de dönts ahogy jónak látod
2009. szept. 20. 17:16
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Egyszeru megoldast ajanlok!!

Ketot nem erdemes megtartani!!!!!

Egyet valasz kozoluk akit tenyleg tiszta szivbol szeretsz!!!!!!!

Ha a szivedre hallgatsz az megmondja a helyes iranyt:D:D

De a Romaniai csavoval nem latom ertelmet hogy jarjatok mert ahogy mondtad tavol vagytok egymastol!!!!!

A masik sraccal meg probalj valahogy szora jutni hogy most dontse el hogy mit is akar igazabol toled!!!!!

De ehez eloszor tisztaznod kell magadban az erzelmeket!!!!

Sok szerencset!!!!!!!!

2009. szept. 22. 14:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Én egyszerre két fiúval dugok, tudnak is egymásról...DEJÓ!
2009. szept. 22. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Jahm. DEJÓ nagy ribi vagy.

----------

A kérdezőnek: Figyelj, ha már keresztbecsaltátok egymást, ennek a kapcsolatnak már nem sok jövője lehet szerintem... Én is azt mondom, mint Sátán: ha nem is jössz össze a másikkal, gondolkozz el a szakításon szerintem.

2009. szept. 22. 15:21
 15/18 A kérdező kommentje:
ki a nagy ribi?:O
2009. szept. 22. 17:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Én! Mert egyszerre két barátom van! Hát, akkor ez van. Ribi vagyok, de legalább ÉN tényleg szerelmes vagyok!
2009. szept. 23. 07:51
 17/18 A kérdező kommentje:
ezt most nagyon nem értem amit írtál...
2009. szept. 23. 12:51
 18/18 anonim válasza:

szakíts és a csókos pasival járj

szerintem (: mondjuk már lehet azóta megtetted :D

2011. ápr. 19. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!