Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 fiút szeretnék egyszerre?
Az a helyzet,hogy 10 hónapja van egy barátom,de ő Romániában él.Nagyon szeretem őt,de már megcsal egyszer.
Én nemrég voltam egy buliban,és visszacsaltam...
Azóta csak arra a csókra gondolok...az a fiú egyszerűen elvarázsolt...nem helyes,de egyszerűen kell nekem.
A fiúnak is van barátnője és én tetszem neki..1 falura lakunk egymástól...és ha lenne valami köztünk,tuti ott hagyná a barátnőjét.Nem tudom mit akarok,mert nem szeretném elhagyni a barátomat se.
Most mit tegyek?Kérlek írjatok,köszi:)
Egyszeru megoldast ajanlok!!
Ketot nem erdemes megtartani!!!!!
Egyet valasz kozoluk akit tenyleg tiszta szivbol szeretsz!!!!!!!
Ha a szivedre hallgatsz az megmondja a helyes iranyt:D:D
De a Romaniai csavoval nem latom ertelmet hogy jarjatok mert ahogy mondtad tavol vagytok egymastol!!!!!
A masik sraccal meg probalj valahogy szora jutni hogy most dontse el hogy mit is akar igazabol toled!!!!!
De ehez eloszor tisztaznod kell magadban az erzelmeket!!!!
Sok szerencset!!!!!!!!
Jahm. DEJÓ nagy ribi vagy.
----------
A kérdezőnek: Figyelj, ha már keresztbecsaltátok egymást, ennek a kapcsolatnak már nem sok jövője lehet szerintem... Én is azt mondom, mint Sátán: ha nem is jössz össze a másikkal, gondolkozz el a szakításon szerintem.
szakíts és a csókos pasival járj
szerintem (: mondjuk már lehet azóta megtetted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!