Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 fiút szeretnék egyszerre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 fiút szeretnék egyszerre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy 10 hónapja van egy barátom,de ő Romániában él.Nagyon szeretem őt,de már megcsal egyszer.

Én nemrég voltam egy buliban,és visszacsaltam...

Azóta csak arra a csókra gondolok...az a fiú egyszerűen elvarázsolt...nem helyes,de egyszerűen kell nekem.

A fiúnak is van barátnője és én tetszem neki..1 falura lakunk egymástól...és ha lenne valami köztünk,tuti ott hagyná a barátnőjét.Nem tudom mit akarok,mert nem szeretném elhagyni a barátomat se.

Most mit tegyek?Kérlek írjatok,köszi:)

2009. szept. 20. 13:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
bazzeg ezt te tudod h kit szeretsz._.
2009. szept. 20. 13:22
 2/18 anonim ***** válasza:
31%
Nem, csak két fiút hülyítesz egyszerre.
2009. szept. 20. 13:28
 3/18 A kérdező kommentje:
nem hülyítek senkit...az a bizonyos fiú nem tudja h tetszik nekem,am kössz a válaszokat..nem azért írtam,h leoltsatok
2009. szept. 20. 13:38
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Az ember alapvető tulajdonsága az, hogy az kell neki amit nem kaphat meg. Lehet, hogyha megkapnád a másik pasit már nem is kellene. Viszont a mostani kapcsolatodnak nincs jövője: Szerintem a távkapcsolatod fejezd be, még akkor is ha a "megcsókolt sráccal" nem is tudsz összejönni.

Üdv Sátán

2009. szept. 20. 13:46
 5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2009. szept. 20. 13:56
 6/18 anonim válasza:
53%

Hát, ez jó kis helyzet... Én is egy hasonló szituációt éltem át, és úgy érzem, hogy jól döntöttem.

hallgass a szívedre, mérlegeld a dolgokat, és lépj határozottan!

Velem is hasonló fordult elő: volt ugye nekem a barátnőm, meg a mostani párom és a barátja. A mostani párom és köztem akkor még semmi se volt, és elmentünk szakmai gyakorlatra németországba, 3 hétre. az utolsó héten azonban összemelegedtünk s azóta tart a dolog.(5 éve)

Amikor hazajöttünk, akkor természzetesen mentek keményen a harcok, ki-ki a maga párjával, ztán megtörténtek a szakítások és azóta mi a párommal együütt vagyunk, és most jön majd a baba is...

2009. szept. 20. 13:59
 7/18 anonim ***** válasza:
48%

Szívesen! Máskor is. (Nem kaphatnék rá valami kis értékelést bocs. Csak arra hajtok, hogy benne legyek a top 100-ba)

Üdv Sátán

2009. szept. 20. 14:01
 8/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat:)
2009. szept. 20. 14:20
 9/18 anonim ***** válasza:
23%

Kösz! XD Nem gyengére gondoltam. Te is a hálásabb fajátból való vagy.

SÁTÁN

2009. szept. 20. 15:31
 10/18 A kérdező kommentje:
ezt most nem értem:$
2009. szept. 20. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!