Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, most komolyan! Mit szerettek az olyan lányokba akik elkényeztettek, minden nap kitesznek valamit az üzifalatokra, nyávognak össze vissza, csúnyán beszélnek és képesek a haverotokra nyomúlni csak azért h bevágodjon nálluk?

Figyelt kérdés
Magyarúl a buta csitriken akiken 16 -17 éves korukra "mindenki" átment ..Szerettek velük villogni?
2013. ápr. 1. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Szeretjük őket dugni.
2013. ápr. 1. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne általánosíts... És kifejezetten nem szeretem az ilyet... De még amikor 16-20 között voltam, sem szerettem
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem.mindenkire igaz,pl. rám nem.
 4/8 Rainbowinthedark ***** válasza:
Ki mondta hogy mindenkinek ilyen kell? Egy bizonyos életkorban és baráti körökben igen
 5/8 anonim ***** válasza:

Én pont nem szeretem az ilyen lányok, rühellem ha folyton csak nyavalyognak, vagy sírnak.. Jah és ne általánosíts.:D

17f

2013. ápr. 1. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
lányokat*.:D
2013. ápr. 1. 22:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Ellnézést az általánosításért!
2013. ápr. 1. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
és a lányok miért vannak oda a legbunkóbb pasikért, he?
2014. febr. 16. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!