Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélget a párom az exével?
nem tudunk semmit.
azt sem hogy milyen minőségben jártak.
csak kéthetes "tévedés" volt a dolog? nekem van ilyen kéthetes, kézenfogva járós ex-em, akitől kaptam 2 borzalmas csókot és utána eldöntöttük, hogy nekünk közösen csak a haverság állt jól... érted
ha ilyen ex, akivel randizott 1-2szer, mert a testvéri érzéseket összekeverték a "valami több"-bel (elvégre mindegyik magasabb szint, mint az ivócimbiség) akkor arra nincs értelme féltékenynek lenni, mert ott nincs testi vágy, ált. lelki szemetes az ilyen, arra jó hogy amit nem ért a nőkben, afelől felvilágosítsa a másik hogy: hát így gondolta stb.
ha kőkeményen szexeltek egy nap négyszer és szinte látszik a vörös vibrálás, ha egy helyen vannak, meg ilyen "folyton téptük egymást, de mindig az ágy lett a vége" - karakterű nő, akkor kell félni inkább.
ha ilyen 6-8 éves kapcsolatból lépett ki, akkor se kell félni, mert azoknál a végén csak a masszív dögunalom tartja össze a 2 felet.
Aztán
miről beszélgetnek? nagyon nem mindegy. Ha Kittus elküldi mélben a puntciját, ott kell gyanakodni.
Ha csak sírmákol, hogy nem érti a szívszerelme, mostani pasija 1-1 mondatát, akkor elképzelhető hogy csak "szótárat a pasikhoz" keres.
ha meg tudot hogy beszéltek, ezt is tudod, nem?
tényleg, honnan tudod, a barátod mondta?
és akkor miért nem mondott tőbbet?
ez nekem másnak tűnik, ha a baráttól tudod: inkább csak ilyen "féltékennyé teszem a csajomat hogy ideges legyen és jobban mutassa ki az érzéseit, irányíthassam, mert retteg hogy elveszít".
ha mástól tudod, az meg lehet hogy csak kavarás, mondjuk, bele akar fúrni féltékenységből a kapcsolatba
jó lenne többet tudni, így nem tudunk jó tanácsot adni
Én a "szótáras" tipus vagyok. Múltkor ráirtam az exemre, hogy ugyan mondja már el miért ekkora szemétláda minden pasi. Erre visszakérdezett, hogy már megint mit csinált? :D
Mondtam neki ugyan Drága két éve szakitottunk, nem veled van bajom hanem csak ugy általában a pasikhoz kéne egy kis használati utasitás. (bár nekem se volt sok eszem hogy éppen tőle kértem :D vak vezet világtalant kb)
Na szóval az a lényeg, hogy simán lehet valami ilyesmi dolog hogy esetleg köztetek probléma van és tőle kér tanácsot. Vagy valami közös ügy a munkájuk kapcsán bármi lehet. A legutolsó legyen az, hogy az egyik akar valamit a másiktól. Ez is előfordulhat, de nem szabad rögtön ezzel támadni informáci és helyzetismeret nélkül. Ki kell deriteni szépen a részleteket és aszerint. Én megértelek mert ez igy elég tré dolog a részéről. Akkor vagyok nyugodt én is ha semmilyen kapcsolat nincs az exxel. Én kb évente 2x beszélek az egyikkel, a másikkal soha pedig úgy volt barátok maradunk de valahogy nem jött össze.
Nos az rossz jel ha nem mond semmit arról mi oka van beszélgetni vele. Ha vaj van a fején akkor is legalább annyit mondhatna, hogy megkérdeztem hogy van vagy akármi. Mondjuk az én barátom tipikus ilyen ex-bratyizós fajta. Névnapján karácsonykor stb.. felhivja az exét és bármiben számithat rá meg ilyenek. Meg alapból is nagyon sok ellenkező nemű barátja van. De kikötötte, hogy ha ezzl valami bajom van akkor elhagy.
Ennek semmi köze a korábi kapcsolatához, - épp csak itt derült ki, hogy másként viselkedik, mint ahogy beszél.
Illetve, ha meg kínosat kérdeznek tőle, hallgtat...
Ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!