Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyton beszélget az exével....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton beszélget az exével. Miért kell hazudni nekem?!

Figyelt kérdés

Barátnőm állandóan az expasijával társalog.

Mikor rákérdezek mindig tagadja, meg hogy undorodik tőle.

DE akkor minek beszélgetnek? nemértem komolyan...:S

egyre jobban nem bízok benne, és elegem van ebből, hogy állandóan azon parázzak, mikor megy vissza hozzá...

mindig mondja hogy szeret engem meg minden, de akkor mienk kell az exével beszélgetni, meg egyáltalán kapcsolatot tartani?!

Érzem, tudom, hogy visszamegy hozzá. De képtelen vagyok kidobni....mert szeretem NAGYON!

gyenge vagyok lelkileg iylenekbe, de nagyonszeretem, és összetöri a szivem...

beleszerettem, és csak játszik velem...csak tudnám hogy miért nem egyenes...mirét nem modnja a szemembe, hogy vége, viszsamegyek hozzá...miért játszik velem, és az érzéseimmel....

Utálom hogy mindig sírok miatta, meg sem érdemli a könnyeimet, engem sem ezekután főleg.....:(

2011. dec. 27. 01:09
 1/10 anonim ***** válasza:
paranoiás vagy
2011. dec. 27. 01:10
 2/10 anonim ***** válasza:
:D már késő van
2011. dec. 27. 01:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát önmagában szerintem azzal nincs semmi ha valaki beszélget néha az exeivel. De ha letagadja akkor mát probléma van. Szerintem egyszerűbb volna ha te dobnád ki, de te inkább az a fajta vagy aki várja a sorsát. Ha már nincs bizalom nem értem miről beszélünk?
2011. dec. 27. 01:13
 4/10 A kérdező kommentje:

sajnos énsem...de b*sszameg a k*rvaélet...SZERETEM!!!!!!!

képtelen vagyok rá...:S :(

2011. dec. 27. 01:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Honnan tudod,hogy beszélget vele ?

Én megnézném ha msn-en akkor a naplózott beszélgetéseket ha fb-on akkor az üzeneteket amikor nála vagy és pl. kimegy valamiért ,mást nem tudok mondani én már csináltam ezt és hidd el megnyugodtam :) de ha ezt nem mered akkor mondd neki,hogy ő maga mutassa meg mert ez rossz neked .

2011. dec. 27. 01:22
 6/10 anonim ***** válasza:

ha csak aggódsz bizonyíték nélkül az hü-lyeség.

viszont ha a szakítás ellenére ismerőse maradt fészen a telefonjából sincs kitörölve a száma,akkor bunkó állat a csaj és majdnem biztos,hogy időnként visszajár hozzá kúrogatni minimum.

és miért játszik veled?

mert egy hataloméhes,öntetszelgő lotyó.

azt te meg mi a F@szt bőgsz?

valamelyiküket vert szét akkor,cselekedj,de ne ülj bambán és bőgj.

meg mondja a szemedbe,h vége?

te mond a szemébe,te irányíts.

2011. dec. 27. 02:14
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
fogadd el, mivel NŐ! A nők pedig gerinctelenek és álszentek és mindig ahhoz a pasihoz vonzódnak, aki éppen nem az övék, vagy nem lehet az övék.
2011. dec. 27. 02:39
 8/10 anonim ***** válasza:
2011. dec. 27. 02:42
 9/10 anonim ***** válasza:
ha férfi vagy hát légy férfi ne hitvány gyönge báb, könyörgöm, tanulópénznek jobb lesz ezek után már gyerekjáték lesz a többi szakítás... most kur*va sz*ar lesz de ha túl leszel rajta, minden fas*za lesz:D azért azt jó lenne tudni, hogy miket beszélgetnek...amúgy meg tényleg gáz amit csinál, de az is amit te...
2011. dec. 27. 03:06
 10/10 A kérdező kommentje:

soha nem szerettem így még senkit....

de kezdem azthinni nemérdemli meg.

2011. dec. 27. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!