Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyton rám ír, és keres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton rám ír, és keres engem, mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Ő jött oda hozzám suliban, de aztán pár hétig nem is beszéltünk, passzív volt. Bejelöltem neten. Azóta mindig rám ír, és ő kezdeményez, de 80%-ban csak az iskolai dolgoknál ragadunk le. Ő harmadéves egyetemista, én elsős. Szóval még közös óránk is csak 1 tárgyból volt, és valahogy szabadidős témák nem kerülnek szóba, de pár napja említettem neki, h elmennék valahová (nem utazás), erre ő: hát ő is jönne velem. De majd csak február környékén. Ez most olyan szerintem, h jönne is, meg nem is. A számom is elkérte, de nem érzem, h akarna valamit.

Ezek alapján nektek mi a véleményetek? Szerintetek is 'csak egy jó ismerős' kategóriába sorolt be?

2011. dec. 10. 18:59
 1/4 A kérdező kommentje:
És ez még lemaradt: Amikor beszélgettünk élőben vagy két órát egyfolytában, ideges volt. Próbálta leplezni, de láttam a kezén.
2011. dec. 10. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:

mekkora béna vagy!!! :'DD

egyértelműen bejössz neki, basszus, én vegyem észre, 16 évesen?! x)

hajrá, kezdeményezz! ;)

2011. dec. 10. 20:04
 3/4 Csegi89 ***** válasza:

Tetszel neki ,ez egyértelmű. Félénk a gyerek ezért bénázik. Szerintem elhívna valahova, csak nem mer...segíts rá egy picit. :)

22f

2012. máj. 26. 15:05
 4/4 anonim válasza:
tetszel neki ne félj kezdeményezz ha mond valamit írd ki
2012. okt. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!