Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért beszélget a párom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélget a párom az exével?

Figyelt kérdés
Én minden kapcsolatot megszakítottam az exemmel. Párom is azt mondogatta, hogy az ex az a múlt része és a múlt le van zárva blablabla...erre most derült ki, hogy ő mégis beszélget vele. Kérdeztem,hogy most ezt mégis miért, ha előtte meg ennyire papolt a lezárásról ő is? Erre nem kaptam semmi választ.
2013. ápr. 1. 13:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak segíteni próbált
2013. ápr. 1. 13:36
 2/14 omba ***** válasza:

Semmi baj nincs abban, ha az ember nem töröl ki a saját életéből időszakokat, meg embereket.

A baj az, ha "semmi válasz" - bármilyen kérdésedre, akár erre is...

2013. ápr. 1. 13:37
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Neked mi közöd van ahhoz, hogy egy felnőtt ember kivel beszélget? Neked ahhoz sincs közöd, ha az ovodától a mai napig az összes exével kommunikál, mert nem szabhatod meg senkinek-főleg egy felnőtt embernek nem, hogy kivel beszélhet.Ugy helyre raknálak a pasi helyébe, hogy egy életre megemlegesd, hogy egy felnőtt embernek nem szabhatod meg kivel kommunikál mikor és hogyan.

Felfogtad?

2013. ápr. 1. 13:38
 4/14 anonim ***** válasza:
talan mert fontos neki emberkent? ne feltekenykedj el fogod emiatt vesziteni..
2013. ápr. 1. 13:38
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Félredug
2013. ápr. 1. 13:40
 6/14 A kérdező kommentje:

Na stop!

Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy elkezdett arról papolni nekem,h ja az ex az múlt, le kell zárni. Ha azt mondja már a legelején, hogy ne haragudj, de én még beszélek az exemmel, akkor azt mondom, hogy semmi gond. De nem úgy, hogy én abban a tudtaban vagyok, hogy lezárta a dolgot, erre mégis.. És mikor rákérdezek még csak nem is válaszol...

2013. ápr. 1. 13:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem nagyon vágom mi van pontosan, de én is lezártam az exeimmel a kapcsolatot... ezért most a barátaim. Nem erről van szó nála is?

Mert attól hogy nem járok már velük még érdekel hogy mi van, hogy vannak, hiszen ugyanúgy az életem részei mint a szüleim vagy a rokonok vagy akárki.

2013. ápr. 1. 13:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Van olyan exem, akivel szoktam levelezni és fogunk találkozni is. Barátságban váltunk el, de elváltunk. Vannak dolgok, amiket meg tudunk beszélni és érdekel, hogy mi történt vele az elmúlt években.
2013. ápr. 1. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:
6-Attól mert valaki beszél a másikkal még nincs kapcsolatban vele, nem fekszik le vele..stb.. Viszont senki nem tűri, hogy valaki megszabja hogy mit csináljon..
2013. ápr. 1. 13:51
 10/14 anonim ***** válasza:
6- Tudod az az érdekes, hogy a te fajta féltékeny emberekről szokott kiderülni, hogy félrejárnak-ezért féltékenyek. Ezért próbálnak a másik emberen uralkodni-minden eszközzel, mert önmaguk sárosak leginkább.
2013. ápr. 1. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!