Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura kérdés de nem tudom mit csináljak a bátyám exével. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a bátyám kidobta a csaját azzal az indokkal,hogy már nem érzi azt,hogy szeretné hanem inkább mint egy barát.Eddig nem is lenne semmi baj csak az,hogy az a kedves lány minden nap ír nekem is,hogy mivan velem meg a bátyámmal... rendszeresen kiborul és már nem tudok mit mondani mert sokszor mikor haza jön a bro a koleszból akkor kimegy elé az állomásra stb.Mit mondjak neki vagy mit csináljak vele? Nem képes beletörődni,hogy szakítottak a bátyám elvileg többször is meg alázta de én ezt nem vettem észere mert éltem az életem,és a lány még így se képes le tenni róla.Tipp?2013. márc. 18. 23:05
1/8 anonim válasza:
Semmit, ne beszélj vele. Ne irj vissza neki. Majd megunja.
2/8 anonim válasza:
Mond meg neki szemtől-szembe,érthetően! Én sajnálom az ilyen embereket,mert nem rossz indulatból csinálja. Csak a szíve kényszeríti erre!
3/8 A kérdező kommentje:
Értem de nem vagyok olyan aki ezt így elmondja a másiknak szóval inkább tűröm és próbálok segíteni.
2013. márc. 18. 23:12
4/8 anonim válasza:
Linux alatt a Wine nevű szoftverrel tudod futtatni
5/8 A kérdező kommentje:
Ahha,akkor ez mit is jelent?:)
2013. márc. 18. 23:25
6/8 Baccardi01 válasza:
Szerintem ezt nem ide akarta írni. :D
7/8 anonim válasza:
Mond meg neki, erthetoen es vilagosan, hogy ennek igy semmi ertelme. Neked sem jo es neki sem. Ha nem erti meg akkor probalj vele kevesebbet beszelni, egy ido utan csak megunja.
8/8 omba válasza:
"Próbálok segíteni" - szerintem azzal segítenél, ha kedvesen és határozottan megírnád neki, hogy ne nálad érdeklődjön a tesódról, -de valszeg jobb lenne, ha egyáltalán nem ez volna a témája.
Ha válaszolgatsz neki, benne tartod valami irreális álomvilágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!