Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabu a bátyám haverja?

Figyelt kérdés

Szóval... nem beszéltem még sosem a sráccal, de párszor láttam őt, és Facebook-on folyton az adatlapját nézegetem.

Igazából ott fedeztem fel... Rögtön feltűnt, hogy nagyon-nagyon hasonló az ízlésünk, ami nem gyakran esik meg köztem és az emberek között. Azóta folyton nézegettem, és egyre jobban tetszik. Amikor megláttam őt élőben, nagyon durván elkezdett kalimpálni a szívem, nagyon tetszett.

De ez csak egy kis semmi "belezúgás", vagy nem is tudom, hogy mondjam. Mivel nem ismerem, nem mondanám, hogy komolyabban tetszik, de felkeltette az érdeklődésemet.

Viszont az a baj, hogy a 2 évvel idősebb bátyám osztálytársa és haverja. Anyu egyszer azzal hülyéskedett, hogy "Majd a bátyád haverjainak biztos tetszeni fogsz, hihihihi". Ez nekem nagyon-nagyon ciki volt, ki is akadtam, de a bátyám mondta, hogy ez hülyeség, mivel nem olyan haverjai vannak, akik kikezdenének a húgával. Ez nagyon lesokkolt, de nem szóltam semmit. Tehát ő így látja a dolgokat.

A másik az, hogy nagyon félt engem! Megmondta, hogy ő nem örülne neki, ha lenne barátom. És tényleg azt hiszi, hogy nekem sosem tetszik senki, mivel nem vagyok egy pasizós-típus, és sosem beszélek fiúkról.

Szerintetek ezek után ismerkedhetek a fiúval? Végül is eleinte úgy is csak haverság lenne, aztán kiderül, hogy nem is tetszik esetleg... De az azért feltűnő lenne, hogy a haverjával akarok barátkozni, nem? Amúgy nem vagyok egy ismerkedős típus, szóval nekem nagyon nehezen megy, nem szoktam össze-vissza beszélgetni mindenkivel. Ha valakivel megpróbálok társalogni, akkor az általában valami komoly dolgot jelent.

Szerintetek az a srác úgy láthatja a dolgokat, mint a bátyám? És szemétség lenne felőlem, hogyha megpróbálnék ismerkedni a sráccal?

Tudom, hogy hülyeség a kérdés, és, hogy ti nem tudhatjátok rá a választ, mivel nem ismertek senkit közülünk, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

14/l (Igazából nemsokára 15 leszek. A bátyám, és a srác is 17 évesek)

2013. febr. 15. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a bátyáddal. Nyugodtan írjál rá a srácra.
2013. febr. 15. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hű :/ kellemetlen eset, szerintem próbálj meg beszélgetni a sráccal, csak látod ha bejössz neki ;) amugy pedig ekkora korkülönbség szerintem nem baj, az én barátom és köztem több az eltérés:)
2013. febr. 15. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha átmegy a bátyádhoz akkor vihetsz be nekik sütit, vagy valamit (ha tudod, hogy a bátyád nem találja gáznak, hogy csak úgy besétálsz). Esetleg után mondhatod, hogy "Mit csináltok? Egyébként kértek kávét?" Vagy valami... esetleg utána bent is maradhatsz ha találtok közös témát 3-an. És a bátyád is ott lesz így nem fogja annyira azt hinni, hogy épp ismerkedsz. Vagy bármi. De ne félj, az rendben van, hogy a bátyád félt téged, de azt meg kell értenie, hogy amikor az ember tini akkor elkezd érdeklődni komolyabban a másik nemhez. Ő nem befolyásolhat :) Én ismerek egy lányt aki a bátya legjobb barátjával jött össze (3 év különbség), és most 2 éve vannak együtt.

Szóval, csak hajrá ;)

2013. febr. 15. 23:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) (Kicsit későn reagálom le~)

Azóta már betöltöttem a 15-öt.

És egyébként még mindig érdekel a srác.

Nem szokott hozzánk járni, csak néha ha abban a városban vagyok, ahová suliba járnak, akkor látom őt. :)

És egyébként én is oda fogok jövőtől kezdve járni.

Azaz iskolatársak leszünk...

Hát nem tudom. Igazából azt sem tudom hogyan ismerkedhetnék vele. :D Lehet nem lesz belőle semmi.

2013. jún. 12. 21:59
 5/7 anonim válasza:
rebeka. te vagy az?
2013. jún. 13. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ez amúgy tényleg fogós kérdés. de a bátyád azért szerintem aranyos, hogy félt téged, de persze egyszer neked is lesz barátod, ezt el kell fogadnia. amúgy nem akarlak megbántani, de szerintem egy 17 éves fiúnak, nem pont egy 15 évesre van szüksége. de mondjuk ha elég normális a srác, akkor végülis lehet, az előttem lévő jó ötletek mondott egyébként. de ez a tesóm barátjába/barátnőjébe zúgás nem a legjobb dolog, mert ha mondjuk összejöttök, és mondjuk megcsal téged a srác vagy akár valamivel is megbánt, akkor a bátyád szerintem melléd fog állni, és akk lehet vége is lesz a barátsága a haverjával, vagy pont fordítva, lehet, hogy te csinálsz, majd valami nagyon durvát, és veled fog majd nagyon összveszni, az meg még rosszabb, ezért meg nem hiszem, hogy megéri, hogy vele járj, szerintem ezeket a dolgokat jól gondold át, mert ebből bármi lehet és lehet, hogy a te és a bátyád életére is hatással lehet ez a dolog.
2013. jún. 13. 23:41
 7/7 A kérdező kommentje:

# 5 Nem, nem Rebeka vagyok... :D

# 6

Nem értem mi a bajod 2 év korkülönbséggel... :D Szerintem tökéletes. 17 éves csak. Nem tudna szakállat növeszteni még. :) Amúgy meg még sosem volt barátnője.

Ahogy a legtöbb 17 éves ismerősömnek.

Belegondolva szerintem egy fiatal fiúhoz pont kb. 1-2 évvel fiatalabb lány passzol.

Ráadásul szerintem egyidősnek nézünk ki.

Komolyan nem bírom felfogni ezt, nagyon meglepődtem ezen a kijelentéseden. :D

Amúgy köszi a választ, másban igazad van! :) Szerintem hagyom a dolgot.

Bár úgy gondolom ő is szimpatizálna velem, és van is egy csomó közös témánk. Majd meglátjuk mit hoz a sors, én mindenesetre szerintem nem fogok semmit sem tenni az ügy érdekében.

2013. jún. 13. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.