Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben elfogadható/megérthető a megcsalás?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek 3 hónapja meghalt az apja és azóta elég depressziós, semmihez nincs kedve, a szexhez sem.
Én mellette állok és támogatom mindenben de a libidóm elég nagy, nagyon hiányzik a szex.
2013. márc. 31. 22:06
21/30 anonim válasza:
Főleg ilyenkor nem az, amikor támaszra lenne szüksége.
22/30 anonim válasza:
Miért lett kimoderálva a hozzászólásom?Tudtommal semmi rosszat nem mondtam.
23/30 anonim válasza:
jól van modik, ez szép. írjátok még oda, vagy a kérdezőnek privátba, hogy ezaz, csald csak meg az asszonyt, nembaj, hogy lelkileg ígyis padlón van, mert meghalt az apja. dícsérjétek is meg a kérdezőt.
24/30 anonim válasza:
Én csak a kérdező kommentjeit jelentettem... a többit maguktól törölték.
25/30 anonim válasza:
Tiltva lett a regem, a kérdezőé pedig él és virul. Gratulálok.
26/30 anonim válasza:
ezt is fogják, sőt még tiltani is mert rá mertem világítani, hogy nem végzik jól a munkájukat.
27/30 anonim válasza:
Verd ki magadnak, vagy valami. De iszonyat nagy görénység már a gondolat is, hogy megcsald. Jobbat érdemel nálad...
28/30 anonim válasza:
Jézusom! o.O
Először is: A megcsalás soha, semmilyen esetben nem elfogadható és megérthető!!!!!
Másodszor: Szegény lány így is a padlón van, hát még egy ilyen húzás egészen biztos, hogy teljesen kikészítené.
"Bocsi drágám, de megcsaltalak, mert te a gyász közben elfelejtkeztél a libidómról. Ugye megérted?"
ÁÁá... szerintem eszedbe se jusson. Bár ha igazán szeretnéd, eleve nem teszed fel ezt a kérdést.
29/30 anonim válasza:
masztizz sokat, és bírd ki amíg nem akar szexelni..érdemes kivárnod! ha nem csalod meg és folyton mellette álssz, hálás lesz, értékelni fogja, ha megcsalod, ki tudja mt tesz bánatában..plusz örökre utálni fog.hosszú távon gondolkodj, a döntés a tied :)
30/30 anonim válasza:
Hát ha megteszed jo nagy paraszt vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!