Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam neki hogy nem bízok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy nem bízok benne?

Figyelt kérdés
Szóval az van h néha tök bizonytalan vagyok abban h nem e csal e meg. Mindig azt mondja h neki nem kell más. És h én vagyok a legtökéletesebb számára. És h soha nem tenne velem ilyet. De mégis valami van amit érzek és h mintha mégis lenne vmi. Rengeteg időt vagyunk külön általában csak este vagyunk együtt pár órára de az is megesik h egy héten nem is találkozunk. Mindig beszélünk telefonon, minden nap. Nem az ő hibája végett nem vagyunk együtt többet. Csak paranoias vagyok? Vagy csak szimplán hülye vagy nem tudom.. De kezdek kész lenni ettől. Néha utólag derülnek ki dolgok. Pl h mit csinált az nap holott beszéltünk és akkor is elmondhatta volna. Lehet h most is elment bulizni. Mert már hívnia kellett volna. De azt mondta h nem megy. Szóval elmondjam neki? V próbáljak bízni benne? Segitsetek.

2013. márc. 29. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám az egészet.Tuti nem találgatnék,hogy most mit csinálhat,ha nem mondja meg.Keress mást!
2013. márc. 29. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szeritnem szakítsatok...

ha a bizalom hiányzi kegy kapcsoaltban akkor az a kapcsolat meg is halt.

Vagy bizz benne vagy tedd lapátra, de ne rabold se az ö se a magad idejét.

2013. márc. 29. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Adott rá okot hogy ne bizz eg benne átvert már többször és lebukott vele? Ha nem akkor bizz meg benne ha van valami komoly elöbb utobb ugy is kiderül. Mondjuk a több találkozás határozottan erösitené a kapcsolatotokat, de szerintem a kapcsolat alapja a bizalom ha ő meg bizik benned te is bizz benne
2013. márc. 29. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A női megérzés az verhetetlen..Hallgass a megérzéseidre:)
2013. márc. 29. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
MOnd el neki, DE csak akkor, ha képes vagy esélyt adni arra hogy bizonyítson!
2013. márc. 29. 22:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Én próbálok bízni benne. Nagyon szeretnék. Elég erősnek érzem magam, és mondtam már neki, h aki megcsal egyszer is az fogja magát és tűnik el de gyorsan. Szóval ezt ő is tudja. Igazából a bizalmatlanságom oka az h eléggé nő faló volt úgymond mármint h csak egyszerű szexen alapuló kapcsolatai voltak. A mi kapcsolatunk is így kezdődött csak h én ezt közöltem is vele h nem akarok annál többet. Na most ott kezdődött a baj h ő közölte velem h szeret. És szépen lassan én is ugyanúgy éreztem iránta.

Okot adott e rá? Ha ez annak számít szilveszterkor hazavitte azt a lányt akivel előttem volt együtt. De akkor még nem voltunk együtt. Csak már közölte h szeret. Sokszor bocsánatot kért és h csak hazavitte.. Persze.. A f@ szt érdekelte.. Egyből kombináltam. e mondta h nem volt semmi.

2013. márc. 29. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!