Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy nem bízok benne?
szeritnem szakítsatok...
ha a bizalom hiányzi kegy kapcsoaltban akkor az a kapcsolat meg is halt.
Vagy bizz benne vagy tedd lapátra, de ne rabold se az ö se a magad idejét.
Én próbálok bízni benne. Nagyon szeretnék. Elég erősnek érzem magam, és mondtam már neki, h aki megcsal egyszer is az fogja magát és tűnik el de gyorsan. Szóval ezt ő is tudja. Igazából a bizalmatlanságom oka az h eléggé nő faló volt úgymond mármint h csak egyszerű szexen alapuló kapcsolatai voltak. A mi kapcsolatunk is így kezdődött csak h én ezt közöltem is vele h nem akarok annál többet. Na most ott kezdődött a baj h ő közölte velem h szeret. És szépen lassan én is ugyanúgy éreztem iránta.
Okot adott e rá? Ha ez annak számít szilveszterkor hazavitte azt a lányt akivel előttem volt együtt. De akkor még nem voltunk együtt. Csak már közölte h szeret. Sokszor bocsánatot kért és h csak hazavitte.. Persze.. A f@ szt érdekelte.. Egyből kombináltam. e mondta h nem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!