Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben elfogadható/megérthető a megcsalás?
A barátnőmnek 3 hónapja meghalt az apja és azóta elég depressziós, semmihez nincs kedve, a szexhez sem.
Én mellette állok és támogatom mindenben de a libidóm elég nagy, nagyon hiányzik a szex.
Ne rùgj belè mèg egyet,szegény ìgy is nagyon ki lehet bukva,még is csak az apja halt meg,az egyik legfontosabb szemèly az anyja mellett az èletèben.
Valahogy meg lehet érteni szerintem hogy neki ez a dolog mèg nagyon friss,fáj neki borzasztòan és nincs kedve jòlérezni magàt,valòszînűleg ha az lenne az lenne a fura.
Akkor màr inkàbb szakíts vele egy időre,bàr ha velem valaki ezt megtenné hogy kidob/megcsal mert sùlyos fàjdalmas csalàdi haláleset miatt nincs kedvem a szexhez azt leìrnám örökre.
Persze,meg lehet téged is érteni,konkrétan jò megoldás nincs.
Ha a megcsalàst vàlasztod akkor egy màsik vàrosba utazz egyedül hogy senki ne tudjon ròla hogy mit csinàlsz ott,és ùgy.
Nem lenne jò ha most tudnà meg,hogy akit a csalàd utàn a legjobban szeret az szúrta hàtba amikor legjobban melette kelett volna lennie,de benned csalòdni fog,az biztos.Szegèny,részvétem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!