Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez? Szerelem? Szimpátia?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Szerelem? Szimpátia? (több infó lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőm tesója volt a barátom, de szakítottunk, tegnap a barátnőmnél aludtam. A tesója, azaz az ex meg én, nagyon jól éreztük együtt magunkat, dobáltuk egymást párnával, stb. Előző héten a suliban mélyen a szemembe nézett. Ami még érdekes a dologban, hogy tetszett neki egy csaj és az kikosarazta.Ez pont az este történt, mikor én ott aludtam. Én nem vagyok tisztában azzal, hogy ő kell-e még nekem? És hogy ő mit akar valójában?! Vajon csak azért kellek, mert nem jött össze a másikkal? Nem tudom, hogy mit akarok? Nem tudom, hogy mennyire érthető, remélem sikerült kiköbözni a kérdésem. Előre is köszönöm, 17/L
2009. szept. 19. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, talán az a legjobb ha hagyod most a dolgokat maguktól alakulni és majd kiderül mi lesz belőle. Ha jól mennek a dolgok pár hét után megkérdezheted, hogy végül is mit érez irántad.
2009. szept. 19. 21:31
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. szept. 20. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajat tapasztalat...most hagyd!Keress o teged ha akar:D
2009. okt. 5. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem augusztus elején kidobott a barátnőm. Legalább másfél hónapig teljesen össze voltam törve, azt hittem vége a világnak. Ő kellett, szerettem, aztán egyszercsak rádöbbentem: más lányok is léteznek. Túltettem magamat rajta.

Szerintem vigyázz.

2009. okt. 5. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem legyen annyi büszkeséged, hogy nem adod magad.. és ne legyen az h "szeded a lepattanót".. hagyd a francba.. ha másoknál próbálkozott most, és viszamegy hozzád mert viszafogadod, akkor mi a garancia arra, hogy máskor enm csinálja majd ugyanezt, csak te közben már fülig szerelmes vagy..
2009. okt. 5. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát először döntsd el, hogy mit akarsz. Ez a dolgok alapja. ;)
2009. okt. 5. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!