Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiköltöznétek a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiköltöznétek a párotokkal külföldre?

Figyelt kérdés

A párom úgy néz ki, hogy kap egy jó állást Angliában és szeretné, ha vele mennék. Én elsőéves egyetemista vagyok, a párommal 1 bő éve vagyunk együtt. Én kimennék, de félek, hogy én mit fogok tudni ott csinálni szakma/diploma nélkül, mennyire fogok boldogulni a nyelvvel (van középfokú nyelvvizsgám, de már rég beszéltem angolul és sokat felejtettem), vagy egyáltalán mi lesz, ha épp ott derül ki, hogy mégsem illünk össze. Ti kimennétek a helyemben?

20/L

2013. márc. 31. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben nem nyilatkozhatok.Én viszont kimennék.De ha a megérzésedre hallgatsz,akkor ne menj.

Ha félsz,az nem véletlen szerintem.

2013. márc. 31. 14:06
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen háttérrel mint ami neked van, én bíztosan nem mennék ki. Végezd el a sulit(ha már belekezdtél)-ha szeret megvár.Hamarosan úgyis az indiaiakat, és az arabokat ki fogják útasítani, igy a munkalehetőség is jobban fog változni Angliában. A kormány már tervezi náluk(ezt egy olyan sráctól tudom, aki nem rég jött haza, és tisztában van a kinti dolgokkal).
2013. márc. 31. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Én mennék, az egyetemet nem muszáj ott hagynod, kérj 1 év halasztást, 1 év alatt simán kiderül, hogy a pároddal összeilletek-e vagy sem, főleg, hogy együtt fogtok lakni. Olyan közegbe ahol csak angolul beszélnek hozzád hamarabb eszedbe fognak jutni a szavak, mint Magyarországon.
2013. márc. 31. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Gondold át hogy vajon visszajöttük-e?

Ha nem akkor 40 évesen vajon hogyan élsz vagy 50 évesen, ha férjecskéd addig megun, lelép és egyedül maradsz tudás állás diploma nélkül.

A helyedben kimennék megnézném egyáltalán a férjed megfelel-e ott, ha nem akkor úgyis visszjöttök. Ha sokáig lesztek kint át kell gondolnod az eltartott nő helyzetét, nem mindig lesz jó vége.

2013. márc. 31. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én helyedben elvégezném az egyetemet, majd ha akkor is együtt leszünk mennék...

Mi így tettünk a párommal. 2 éve voltunk együtt, amikor kiderült, hogy egyik szak nincs a másik városban, így közel 200 km-re kerültünk. Sokat tettük vettük, de nem akartuk, hogy bármelyikünk is lemondjon az álmáról. Aztán megígérem neki, hogy 3 év múlva is együtt leszünk (mikor már lediplomáztam) akkor odaköltözöm hozza. Így is feladtam kicsit a mesterképzést miatta (mert kicsit más vonalra mentem mestrizni) de ősszel odaköltöztem hozzá. Mostmár tudom, hogy Vele érdemes, az idő és a történtek bebizonyították.

Azt javasolnám végezd el az egyetemet, majd utána menj ki hozzá. Sajnos nincs garancia 1 év után (több év után se sokkal több) hogy együtt maradtok (bár kívánom tiszta szívből) aztán diploma és semmi nélkül vakarhatod a fejedet, hogy itthagytad az egyetemet. 2 év nem nagy idő, távkapcsolatban is kibírható, ma mondjuk havonta, avgy kéthavonta hosszabb időt tudtok együtt tölteni...

23-L

2013. márc. 31. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:
4! messze nem a férje még :)
2013. márc. 31. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Én abban a helyzetben vagyok, hogy nem igazán tehetném meg.

Első éves egyetemista vagy, a te helyedben sem mennék ki, ha az az ára, hogy abbahagyd az egyetemet. Pontosan azért, amit írtál, ez még így zsákbamacsaka, vagy tudsz te is valami jó állást találni, vagy nem, ha nem akkor mit csinálsz? Ha egy idő után nem jöttök jól ki a pároddal, mit csinálsz? Akkor már nehéz újrakezdeni mindent.

Szerintem jobb lenne, ha befejeznéd a tanulmányaidat.

2013. márc. 31. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Én egyelőre nem mennék, bár a szerelem vakká tesz :D Először egyetem, miegymás (ha már belekezdtél ne hagyd ott, később, ha kimész jobbak lesznek az esélyeid sokkal.)

Érettségivel max melós lehetsz, esetleg valami kis főnök. Itthonihoz képest az is jól fizet, de diplomával a kezedben 1000x jobb életed lesz még annál is. Sok sikert.

2013. márc. 31. 14:21
 9/12 A kérdező kommentje:
A tanulmányaimat mindenképp befejezném, akkor is ha most kimegyek, kérnék halasztást.
2013. márc. 31. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Én kérnék halasztást, és mennék.
2013. márc. 31. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!