Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel a férfiak jobb véleménnyel lesznek az exeikről? Az idő megszépíti az emlékeket vagy mi?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt, másfél éve együtt is lakunk és komoly a kapcsolatunk, közösen tervezzük a jövőnket. Ismertem az előző barátnőjét (akkor mi még csak barátok voltunk), sokszor nekem panaszkodott róla, hogy mennyire rossz a kapcsolatunk, és mennyire korlátozza őt a csaj. Nem voltak együtt sokáig (alig 8 hónapot), és távkapcsolatban éltek, de a barátomnak ő volt az "első" minden téren. Nem volt valami jó kapcsolatuk, főleg a vége felé; a csaj folyton zsarolta őt érzelmileg, állandó jelleggel ellenőrizgette és hívogatta, sokszor apró hülyeségeket verte ki a balhét, és ha valamin összekaptak, akkor szakítással vagy öngyilkossággal fenyegette, lelkileg terrorizálta a páromat, mindenben korlátozni próbálta (pl, nem járhatott el szórakozni, főleg nem a csaj tudta és engedélye nélkül), a lány állandóan hisztizett, és folyton manipulálni próbálta érzelmileg... a barátomnak ebből elege lett, és végül szakított a lánnyal (aki persze ezután is még jó darabig zaklatta, hívogatta, írogatott neki és öngyilkossággal fenyegette).
Eközben én, mint "legjobb barát" végig asszisztáltam az egész nyűglődést, majd nem sokkal ezután a barátom bevallotta, hogy többet érez irántam és összejöttünk. Azóta együtt is vagyunk és minden tök jó vele, csak nem értem, hogy mindazok után, amit ez a csaj csinált vele, hogy lehet, hogy a barátom így évek után ilyeneket mond rá, hogy "Nem volt vele igazából baj. Volt egy-két dolog, ami zavart benne, de nem volt ő olyan vészes." vagy a múltkor pl azt mondta rá, hogy ez a lány egy "jólelkű és alapvetően kedves lány volt".
Hozzáteszem, hogy azután, hogy velem összejött, a csaj még sokáig zaklatott minket, elég durva dolgokat vágott a barátomhoz, sőt, engem is elhordott mindenfélének, pedig amikor szakítottak, nekem még közöm se volt ehhez az egész drámához, azon kívül, hogy lelkisegély-szolgálat voltam és én hallgattam minden nap, hogy mennyire problémás ez a csaj...
Fiúk, nálatok hogy van ez? Az idő ennyit szépítene az exetekem?
22/L
soha. minden exemről megvan a véleményem. jóba egyikkel sem vagyok, és van akit különösen utálok...és ez így is marad.
Független az időtől. az idő csak a fájdalomra némi, átmeneti gyógyír...
Amikor megjegyeztem, hogy azért ez a "kedves" leányzó anno bizony nagyon messze állt attól, hogy "jólelkűnek" lehessen nevezni pt, akkor meg a barátomtól megkaptam, hogy ne alkossak róla véleményt, mert hogy én nem ismertem a lányt úgy, ahogy ő...
Hát, de épp ez az! Minden, amit a csajról tudok, azt tőle tudom! Vagyis ezeket a dolgokat ő mesélte róla, és ő gondolta ezeket, akkor meg csak van valami alapja... ezek után meg visszavonná, hogy ááá, igazából nem is volt vele baj? :S Hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!