Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 korcsoportu csajok: Nektek hogyan jott ossze egy parkapcsolat?

Figyelt kérdés
Hol es hogyan?

2013. márc. 30. 17:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo, hat elegge furcsa, ugyanakkor meg erdekes a torteneted. Orulok, hogy jol alakultak a dolgok.

Lenne par kerdesem: Annak idejen nem zavart hogy 4 csajt tartott egyszerre es hogyan tett veget a "kapcsolatoknak? A lanyok tudtak egymasrol? Nem undorodtal egy olyan ferfitol egyeltalan? Hany ev korkulonbseg van kozottetek?

2013. márc. 31. 13:21
 12/14 A kérdező kommentje:

A volt elso valaszolonak uzenem itt is, hogy nem toroltem le a valaszat. A valaszolok vagy nezelodok kozul akadhattak olyanok, akik lepontoztak, igy a kerdese eltunt.

(A "kedves" volt elso valaszolo kerdezokodott tolem privatban, hogy miert toroltem le a valaszat es kijelentette, hogy ez szerinte gaz. Amugy hozzatennem, hogy a valaszod, valoban tulzott volt, ex elso valaszolo.)

2013. márc. 31. 13:25
 13/14 anonim válasza:
Szia! De igen egy kicsit zavart hogy több barátnője volt, de az az igazság hogy elég "naív" voltam. Nekem elötte csak 1 barátom volt akivel 4 évig voltam együtt! Ő a második férfi az életemben, és remélem az utolsó! Nem a lányok nem tudtak egymásról. Első látásra nagyon megteteszett, ezért úgy döntöttem adok neki egy esélyt, és hát jól tettem. :) Egyébként másfél évvel idősebb nálam!
2013. ápr. 1. 22:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Ertem...
2013. ápr. 2. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!