Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudom kiheverni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorrrina kérdése:

Hogyan tudom kiheverni?

Figyelt kérdés
Októbertől jártunk a barátommal, és tegnap szakított velem azzal az indokkal, hogy jobb lesz nekem nélküle, mert csak bánt engem (lelkileg) És azt mondta nekem, hogy nem szeret, és felejtsem el.. Tegnap este sírógörcsöt kaptam, fulladtam és rángatóztam.. Mit tegyek? Hogy tudom ezt kiheverni? :(

2013. márc. 30. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:
idő idő és jó sok idő
2013. márc. 30. 09:16
 2/9 A kérdező kommentje:
De mindenki azt mondja, hogy ez csak egy kifogás, szeretem.. és nem akarom elveszíteni..
2013. márc. 30. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Ahogyan egy boxoló kiheveri, miután padlóra küldték.

Magadba szállsz, elgondolkodsz, h mi miért történt. Járatod az agyad, nap, mint nap. Azután, ahogy gyógyul a seb rájössz, h van Élet a "barátod" után is. Bizonyára nem volatok egymásnak valók ...

Tudom, mert 13 év házasság után kellett elválnom. Kb. 3-4 év, mire rendesen kiheveri az ember. A Te kapcsolatod rövidebb volt, így Neked a kiheverés is gyorsabb lesz, minden bizonnyal.

Fel a fejjel! Addig találj vmi elfoglaltságot. Én pl. akkor kezdtem el az RC repülőmodellezést.

Kellemes Ünnepeket!

56/F

2013. márc. 30. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát az élet csupa csalódás...de meg kell tanulni felállni 26L
2013. márc. 30. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Te hiába szereted Őt, ha nem viszonozza az érzéseidet. Ez nem szerelem, ez csak bálványimádás.

Azt kell megértsed, h nem teheted meg azt, h valakire ráerőszakolod Magad az Ő tiltakozása ellenére.

Ha ez sikerült, az már fél siker! :)

2013. márc. 30. 09:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, és megpróbálom megfogadni :)
2013. márc. 30. 09:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak az a legrosszabb, hogy azt mondta nekem hogy szeret engem.. Tegnap meg amikor mondtam neki hogy szeretem csak azt válaszolta rá, hogy ő már nem tudja hogy szeret-e egyáltalán.. De a barátai azt mondták nekem, hogy nagyon rosszul érzi magát most ő is :o
2013. márc. 30. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:

2-"és nem akarom elveszíteni.."

Ez a fazon sosem volt a tied, és már végleg elvesztetted.

2013. márc. 30. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen idiótát, aki azt sem képes eldönteni, mit akar tőled, ne bánj. Ha egy férfi igazán odavan érted, eszébe sem jut lepattintani. Hogyan tudod kiheverni: idővel elmúlik. Igyál nyugtatóteákat, foglalkozz a saját dolgaiddal, kezdj valami újba, kerül a vele való találkozást minden formában.
2013. márc. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!