Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kiheverni?
Ahogyan egy boxoló kiheveri, miután padlóra küldték.
Magadba szállsz, elgondolkodsz, h mi miért történt. Járatod az agyad, nap, mint nap. Azután, ahogy gyógyul a seb rájössz, h van Élet a "barátod" után is. Bizonyára nem volatok egymásnak valók ...
Tudom, mert 13 év házasság után kellett elválnom. Kb. 3-4 év, mire rendesen kiheveri az ember. A Te kapcsolatod rövidebb volt, így Neked a kiheverés is gyorsabb lesz, minden bizonnyal.
Fel a fejjel! Addig találj vmi elfoglaltságot. Én pl. akkor kezdtem el az RC repülőmodellezést.
Kellemes Ünnepeket!
56/F
Te hiába szereted Őt, ha nem viszonozza az érzéseidet. Ez nem szerelem, ez csak bálványimádás.
Azt kell megértsed, h nem teheted meg azt, h valakire ráerőszakolod Magad az Ő tiltakozása ellenére.
Ha ez sikerült, az már fél siker! :)
2-"és nem akarom elveszíteni.."
Ez a fazon sosem volt a tied, és már végleg elvesztetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!