Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telik kiheverni? :/
Sziasztok! Nektek a szakítást mennyi időbe telt kiheverni? Akivel hosszabb távon voltatok kapcsolatban és úgy éreztétek ő a nagy ő? Én most szakítottam a párommal 2 és fél év után. Az elején azt hittem ő az igazi, imádtam, teljesen beleestem. 1 évig tartott a rózsaszín köd utánna fokozatosan minden egyre rosszabb lett. A vitáink durván elfajultak. A végén már egy adott témáról se tudtunk normálisan beszélgetni. Nagyon sokat is voltunk együtt, mindennap találkoztunk. Lehet, hogy ez is sok volt. Most szakítottunk egy pár napja, még nagyon friss ez az egész. Próbálok nem kiakadni és tenni a dolgom, csak folyamatosan valami nyomasztó érzés telepedik rám. Ami néha enyhül néha meg elviselhetetlen. Az eszemmel tudom, hogy jó döntést hoztam, de most pocsék érzés. Főleg az, hogy több mint 5 éve folyamatosan kapcsolatban voltam és már teljesen elszoktam az egyedülléttől. Nektek meddig tartott feldolgozni? Miket csináltatok, hogy elfelejtsétek? Miket csináltatok, ha a barátaitok nem értek rá és egyedül kellett lennetek? Kort és nemet is írjatok légyszi!
én 22l ő 24f
Ez egyén függő igazából. Nekem nem voltak hosszú pár kapcsolataim, a leghosszabb is 1,5 évig tartott.
Én is most nemrég szakítottam a barátnőmmel igaz mi csak 3 hónapig jártunk, én nem estem belé első látásra, sokáig csak haveri viszonyban voltam vele, de a hosszú éjszakák a buszmegállóban a bulik után, főleg ha kettesben voltunk mert egy buszra vártunk, mert egy helyen laktunk, akkor volt időnk beszélgetni, meg többször is találkoztunk a hétköznapokban is. És összehozott minket a sors, belé szerettem, meg ő is belém. Nagy volt utána a szerelem, rengeteget voltunk együtt. 2-3 naponta találkoztunk, de az a pár hónap elteltével, én is megismertem hogy ő milyen és megtudtam a szokásait is amik úgymond egyáltalán nem jöttek be nekem. Külsőleg szép volt de éreztem hogy nem lesz nagy jövője ennek ha sokáig csak haveri szinten voltam jóba vele, mert mégis már 1 éve ismertem előtte.
Szerintem ez változó, a nagy szerelmem utáni szakítást nekem 3 hónapig tartott feldolgozni meg kiheverni mert ott sajnos megcsalás miatt volt a szakítás, a mostani kapcsolatomat még nem hevertem ki mert csak 2 hete szakítottunk de már most érzem úgy hogy már kezdek túl lenni rajta. 21/F
Szerintem a közeljövőben még ne várj nagy megváltást, hullámzó lesz mikor hogy érzel, valószínűleg néha el is fogsz gondolkodni hogy akár újra is kezdhetnétek, de ne csinálj semmi hülyeséget, valahogy próbáldd elfoglalni magad, és amint készvagy rá, minnél több közös emléket, tárgyat tüntess el jó mélyre.
Amúgy változó hogy mennyi idő, az én első nagy szerelmemnek 4 hónapja lett vége, és mostanába kezdem érezni, hogy rövid időn belül valószínűleg már kész leszek egy új kapcsolatra :) 2,5 évig voltunk együtt.
Minden jót, kitartás! 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!