Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telik általában kiheverni egy kapcsolatot nektek?
Attól függ, hogyan szakítottunk, mi volt az oka.
Pl. ha megcsaltak két év után-ráadásul jó ismerőssel-nah, azt könnyű volt elfelejteni. Mármint az illetőt.
Nem akarlak elkeseríteni,de nekem a közel 3 éves kapcsolatomat a mai napig nem sikerült elfelejtenem ( 2 éve mentünk szét )
Ennek egyébként sok tényezője van,ahogy előttem is írták, egyáltalán nem mind1,hogy milyen okkal mentek szét,engem megcsaltak,így valószínű a büszkeség miatt is nehezebb túllépni rajta .. amit tudok ajánlani,hogy keress gyorsan egy barátnőt/barátot(bocsi nemnéztem,hogy fiu vagy lány vagy e ) és próbált megszeretni,bármennyire nehéznek tűnik is,most énis ezen vagyok és úgynézki,hogy kezd végre egyenesbe jönni az életem .. külföldi meló,lassan álmamim kocsija is megvan ( audi a6 ) és megismertem egy aranyos lányt .. de ami mindenképpen tartja bennem a lelket,hogy tudom ha évek múlva lesz még lehetőségem a volt barátnőmmel összejönni kegyetlenül megfogom alázni és otthagyom .. és akkor teljes lesz az életem és talán átéli a töredékét annak amennyit miatta én szenvedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!