Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telik általában kiheverni egy kapcsolatot nektek?
Ez attól függ, mennyire komoly kapcsolatotok volt, mennyi a közös emlék, mennyire volt erős az érzelmi kötődés.
Utolsónak: Élj jól. Ez a legnagyobb bosszú.
Bővebben, ha látja hogy neked tökéletes életed van nélküle, neki meg nem, na az a legkeményebb bosszú. Sok sok emberen látom ezt, néhányat az őrületbe kergetett.
attól függ. nekem van olyan, ami még 13 év után is fáj, és nem is volt komoly kapcsolat. neki. nekem inkább, és nem lett lejátszva igazán (szóval, 300 km-re egymástól, nem jártunk, de mégis történt egy s más néha, mikor jött). ezért nem jutok túl rajta, de igazából nem zavar be a mindennapjaimba, hanem ha eszembe jut, még mindig fáj.
de nekem "normál" kapcsolatot is nehezemre esik elfelejtenem, akkor is, ha én szakítottam, legalább egy-két év, mire kész vagyok a következőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!