Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 8 éves kapcsolatot hogy lehet kiheverni? Normális, ha még "zaklatott vagyok"?
26 éves srác vagyok, a barátnőm 4 hónapja hagyott el.... Az okát igazából nem tudom, talán mert ő volt a legelső, és nem volt mindenben tapasztalatom, h. mit hogyan és merre meddig... Sok mindenben hibásnak érzem magam, és nem is hibáztatom... nagyon szép kapcsolat volt. Gondolom lényegtelen, de neki azóta már új barátja van, megtalálta a "zsánert", ha értitek...
Azóta nem láttam, nem találkoztam, nem is akarok vele beszélni, mert hazugságnak tartanám.
Normális, hogy időről-időre eszembe jut, hogy hol rontottam el? Normális, hogy azóta magam alatt vagyok, és nem vagyok boldog? Normális, hogy folyton fel-feljönnek a régi emlékek? Valahogy nem érzem, hogy önmagam lennék....
Hogy kéne újra megtalálnom a régi valómat? Enélkül más kapcsolatba sem tudok belemenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!