Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget ért 6 éves kapcsolatot hogy lehet kiheverni (bővebben lent)?
Üdv a klubban, kérdező!
Nekem másfél éve lett vége egy hat és fél éves kapcsolatomnak.Hát, érzelmileg, de talán inkább lelkileg sok-sok időmben telt feldolgozni. Noha viszonylag hamar szerelmes lettem - amit azóta is a Sors ajándékának tartok, és nagyon boldog vagyok -, de köbö egy évembe telt, mire nem voltak egyáltalán olyan szituációk, hogy egy adott, vele kapcsolatos szituációra gondolva, nem sírtam el magam. Hosszú és összetett dolog ez, nem is tudnék vagy karnék mindent leírni, de tény hogy az önbizalmam a béka feneke alá került, bizonytalan és cinikus lettem. Sokszor felemlegetem páromnak, hogy a legjobbkor lépett az életembe. (Nem terveztem új kapcsolatot ilyen hamar, csak hagytam magam sodródni az eseményekkel, és végül megtaláltam a nagy szerelmet.)
Ja, és a szakításunk után még egy év sem telt, és ő eljegyezte a barátnőjét. Na, az tőrdöfés volt a lelkemnek. Mi sok-sok év után sem jutottunk el idáig.
Nekem is 1 hónapja lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak...:(
Én próbálom a jó oldalát nézni, pozitívan gondolkodni, nekem is azt mondta a barátom, hogy bármikor felhívhatom, mondjuk én fel is hívtam, mert volt, hogy nem bírtam...Mi 5 évet éltünk együtt...zóval úgy vagyok vele, hogy ha összetartozunk, úgyis összejövünk még, ha nem, akkor meg lehet, hogy nem ő az igazi, bár ezt most nehéz elképzelnem...:( 27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!