Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 korcsoportu csajok: Nektek hogyan jott ossze egy parkapcsolat?

Figyelt kérdés
Hol es hogyan?

2013. márc. 30. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

A páromat egy baráti összejövetelen, egy erdőben ismertem meg 5 éve április 7-én. Egyből kinézett magának, de abban a hitben élt, hogy az öcsém a barátom, így hozzám se szólt. Twistereztünk és hát igen pont mi maradtunk ketten a pályán, félreérthető pózokban.. :D Este nála folytatódott a parti, ahol már merészen szemezett és flörtölt velem. Majd a diszkóban kötött ki a társaság, ahol szó nélkül elrángattam táncolni. Nem engedtem neki se csókot, se semmit. Másnap megmondtam neki barátságnál többet nem akarok, mert az exem összetörte a szívem, csak rá tudok gondolni. Ezután mindennap beszéltünk msn-en, találkozgattunk, megtanított autót vezetni, elvitt kirándulni. Majd egyszer csak azt mondta ő ezt így nem bírja tovább megőrül értem, többet nem akar látni. Ekkor éreztem mennyire is fontos ő számomra, nagyon hiányzott. 1 hónapig nem láttam őt, míg egy szórakozóhelyen véletlenül június 21-én összefutottunk. Szerelmet vallott nekem, és akkor tudtam nekem nem kell más csak ő. Fél év múlva össze is költöztünk, nagyon szeretjük egymást azóta is. :)

27N

2013. márc. 30. 17:14
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Én nem vagyok foglalt,csak nem jövök össze akarkivel.

Megfontolom a dolgot.volt két hosszabb kapcsolatom,egyik osztalytarsam volt,másik társkeresőröl.

31 Nő

2013. márc. 30. 17:17
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Interneten,aztán msn-en beszélgetések,aztán randi.

29 éves voltam akkor.Most 5 éve együtt,3,5 éve házasok.

2013. márc. 30. 17:19
 4/14 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat. :)

Masodik valaszolo: nagyon erdekes es szep a torteneted. :)

2013. márc. 30. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
5 éve vagyok együtt a férjemmel és a love.hu-n ismerkedtünk meg. Több barátunk, ismerősünk van aki szintén a neten találta meg a párját, sokuknál már baba is van. De persze ez scak egy nem tudhatod hol botlasz bele. 28/N
2013. márc. 30. 17:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Gratulalok! :)
2013. márc. 30. 17:42
 7/14 anonim ***** válasza:
De jó, csak olvasgatok itt ha nem gond, tök jó olvasni a jó sztorikat. Erőt ad, mert pl. nekem most nincs senkim és vágyok normális kapcsolatra. Szóval kedves kérdező, köszi, hogy feltetted a kérdést, a válaszolóknak meg köszönöm a történeteit :) Erőt ad, hogy létezik jó dolog is. (27L)
2013. márc. 30. 19:14
 8/14 A kérdező kommentje:
En is 27 L vagyok. :)
2013. márc. 30. 20:29
 9/14 anonim ***** válasza:
:)
2013. márc. 30. 21:37
 10/14 anonim válasza:
53%
A jelenlegi párom igazi nő faló volt! Mikor megismertem 4 barátnője volt, és úgy tervezte én leszek az ötödik! Egy helyen dolgoztunk! Aztán egyik hétvégén Alsóörsre mentünk továbbképzésre! Esti iszogatásnál próbálkozott rendesen! :) Mondtam neki ha én vagyok akkor csak én vagyok! Erre ott helyben felhívta a 4 csajt és dobta őket! Azért nagyon még nem bíztam benne. Este egy szobában egy ágyban aludtunk, de nem engedtem azt sem hogy "hozzámérjen", csak összebújtunk és aludtunk! Másnap azt mondta nagyon furcsa volt neki ez az egész, de menthetetlenül belém szeretett! És megkérte a kezem! :) Igent mondtam! Rá 2 hétre összeköltöztünk, majd rá 3 hónapra terhes lettem! Március 15.-én voltunk 5 éve együtt, és március 4.-én volt 4 éves a kisfiúnk! :)A mai napig imádjuk egymást! Látom és érzem minden nap hogy szeret engem is és a kisfiúnkat is! És persze csak ÉN vagyok neki! :D (25)
2013. márc. 31. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!