Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenben tökéletes, de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenben tökéletes, de az egyetlen hibája tönkreteheti a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
imádok a barátommal lenni szeretjük egymást.A barátomra azt mondanám hogy amolyan álom pasi szintét súrolja számomra mert vicces kedves hűséges meg minden amire vágytam,de van 1 bökkenő ami viszont nekem nagyon fontos..sokszor van hogy rossz kedvem van vagy néha megharagszom rá és elmondom neki hogy mi a gond..ő viszont az elején teljesen elviccelte a dolgokat aztán amióta tudja hogy ezzel csak egy lapáttal tesz a tűzre mindig bocsánatot kér meg azt mondja hogy sajnálja meg hogy pihenjem ki magam és hogy szeret amikor valami miatt ideges vagyok rá,de én így nem tudok átlépni a gondokon és ő ezt nem tudja felfogni és kezelni. Ha a gondokat nem tudjuk egymással karöltve megoldani akkor mit lehet tenni? Én szeretem,de nem tudom meddig fogjuk így kihúzni mert ha nem oldjuk meg a gondokat és nem beszéljük meg akkor csak egyre felhalmozódik majd...nektek volt már ilyen? Hogyan oldottátok meg?
2013. márc. 29. 23:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja hát am az imádom a kis mesefüggő fejét :'D de néha azért feltud idegesíteni,de igazából amikor fel is idegesít simán túl tudok lenni rajta ,csak ő rosszul kezeli az egész helyzetet és nem is azért haragszok néha rá mert veszekedtünk hanem mert nem tudja kezelni
2013. márc. 30. 00:01
 12/15 Missi_Key ***** válasza:
gondolom te vígasztalásra vágysz, ő meg mindent csinál csak azt nem..vagyis igazából sok embernél az elviccelés a vígasztalás...szal csak mondd meg h te másra vágysz ilyenkor, és részltezd h mire..
2013. márc. 30. 00:16
 13/15 A kérdező kommentje:
hát igen valami ilyesmi a helyzet...próbálok majd valahogy hatni rá vagy rávezetni hogy mit szeretnék,mert semmiképp nem szeretnék szakítani vele
2013. márc. 30. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ülj le vele párszor komolyan beszélgetni erröl, hogy egy párkapcsolatban mennyire fontos a bizalom és az hogy ne játsza ö se el elötted a vidamat hanem mondja el hogy mi bántja és legyetek öszinték és megértöek, segitsetek egymásnak, lelkizzetek ha egyikötöknek szüksége van rá. Ha nem megy akkor keress másik fiut.
2013. márc. 30. 01:05
 15/15 Missi_Key ***** válasza:
nem rávezetni kell, abból a pasik nem értenek, mondd el neki konkrétan mire vágysz.
2013. márc. 30. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!