Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenben tökéletes, de az egyetlen hibája tönkreteheti a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
imádok a barátommal lenni szeretjük egymást.A barátomra azt mondanám hogy amolyan álom pasi szintét súrolja számomra mert vicces kedves hűséges meg minden amire vágytam,de van 1 bökkenő ami viszont nekem nagyon fontos..sokszor van hogy rossz kedvem van vagy néha megharagszom rá és elmondom neki hogy mi a gond..ő viszont az elején teljesen elviccelte a dolgokat aztán amióta tudja hogy ezzel csak egy lapáttal tesz a tűzre mindig bocsánatot kér meg azt mondja hogy sajnálja meg hogy pihenjem ki magam és hogy szeret amikor valami miatt ideges vagyok rá,de én így nem tudok átlépni a gondokon és ő ezt nem tudja felfogni és kezelni. Ha a gondokat nem tudjuk egymással karöltve megoldani akkor mit lehet tenni? Én szeretem,de nem tudom meddig fogjuk így kihúzni mert ha nem oldjuk meg a gondokat és nem beszéljük meg akkor csak egyre felhalmozódik majd...nektek volt már ilyen? Hogyan oldottátok meg?2013. márc. 29. 23:23
11/15 A kérdező kommentje:
Ja hát am az imádom a kis mesefüggő fejét :'D de néha azért feltud idegesíteni,de igazából amikor fel is idegesít simán túl tudok lenni rajta ,csak ő rosszul kezeli az egész helyzetet és nem is azért haragszok néha rá mert veszekedtünk hanem mert nem tudja kezelni
2013. márc. 30. 00:01
12/15 Missi_Key válasza:
gondolom te vígasztalásra vágysz, ő meg mindent csinál csak azt nem..vagyis igazából sok embernél az elviccelés a vígasztalás...szal csak mondd meg h te másra vágysz ilyenkor, és részltezd h mire..
13/15 A kérdező kommentje:
hát igen valami ilyesmi a helyzet...próbálok majd valahogy hatni rá vagy rávezetni hogy mit szeretnék,mert semmiképp nem szeretnék szakítani vele
2013. márc. 30. 00:21
14/15 anonim válasza:
Ülj le vele párszor komolyan beszélgetni erröl, hogy egy párkapcsolatban mennyire fontos a bizalom és az hogy ne játsza ö se el elötted a vidamat hanem mondja el hogy mi bántja és legyetek öszinték és megértöek, segitsetek egymásnak, lelkizzetek ha egyikötöknek szüksége van rá. Ha nem megy akkor keress másik fiut.
15/15 Missi_Key válasza:
nem rávezetni kell, abból a pasik nem értenek, mondd el neki konkrétan mire vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!