Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenben tökéletes, de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenben tökéletes, de az egyetlen hibája tönkreteheti a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
imádok a barátommal lenni szeretjük egymást.A barátomra azt mondanám hogy amolyan álom pasi szintét súrolja számomra mert vicces kedves hűséges meg minden amire vágytam,de van 1 bökkenő ami viszont nekem nagyon fontos..sokszor van hogy rossz kedvem van vagy néha megharagszom rá és elmondom neki hogy mi a gond..ő viszont az elején teljesen elviccelte a dolgokat aztán amióta tudja hogy ezzel csak egy lapáttal tesz a tűzre mindig bocsánatot kér meg azt mondja hogy sajnálja meg hogy pihenjem ki magam és hogy szeret amikor valami miatt ideges vagyok rá,de én így nem tudok átlépni a gondokon és ő ezt nem tudja felfogni és kezelni. Ha a gondokat nem tudjuk egymással karöltve megoldani akkor mit lehet tenni? Én szeretem,de nem tudom meddig fogjuk így kihúzni mert ha nem oldjuk meg a gondokat és nem beszéljük meg akkor csak egyre felhalmozódik majd...nektek volt már ilyen? Hogyan oldottátok meg?
2013. márc. 29. 23:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg vele,hogy te szeretnéd ha így állna hozzá.
2013. márc. 29. 23:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Már beszéltünk róla és mondtam is neki azt mondta hogy próbál változtatni ezen a dolgon,de valahogy a gondok kezelése nem megy neki..:/ Meg amikor először vitatkoztunk és mondtam neki hogy nekem sokszor van hogy szomorú vagyok és olyankor nem tudok mosolyogni és azt játszani hogy minden oké erre ő azt mondta hogy ő sem mindig boldog még is mosolyog és hogy nekem is ezt kéne tennem :S
2013. márc. 29. 23:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit hisztis vagy. Éreztesd vele hogy mikor kell komolynak lennie és mikor vicceskedhet.
2013. márc. 29. 23:33
 4/15 A kérdező kommentje:
igen én beismerem hogy kicsit hisztis vagyok ,de azért nem vészesen,de van amikor jelentéktelen dolgokon kiakadok. Mondjuk barátommal lassan 4 hónapja vagyunk együtt és eddig 1x veszekedtünk úgy komolyabban meg most egy kicsit összekaptunk,de kb ennyi...
2013. márc. 29. 23:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Pedig az az igazi, ha egymás mellett álltok a bajban. Így ez elég gáz.
2013. márc. 29. 23:37
 6/15 anonim ***** válasza:

A problémákat ha ketten nem tudjátok megoldani, akkor akár bevonhattok egy harmadik felet is, aki semlegesen segít végiggondolni a dolgokat, esetleg hozzáteszi az objektív véleményét...

Párkapcsolatnál arra hangsúlyozottan kell vigyázni, hogy a harmadik személy mindenképpen megbízható és pártatlan legyen.

2013. márc. 29. 23:41
 7/15 A kérdező kommentje:
5/6 tudom én is így érzek,de másrészről meg azt érzem hogy sosem találok még egy olyan pasit mint ő,mert tényleg ezen kívül azt mondanám hogy minden rendben van köztünk...
2013. márc. 29. 23:44
 8/15 anonim ***** válasza:

elég általánosan fogalmazol, ebből azt szűröm csak le, de hisztis vagy, ezzel Te is ártasz sokat is, amiket ha talán nem is mindennap, de elég sűrűn csinálsz

ő viszont, ha jól fogom kerülni is fogja a témát, mert eleve ilyen, ha így fogod csinálni tovább, egyszer elege lesz

legyél már kicsit nyugodtabb, nem kell mindenen fennakadni N

2013. márc. 29. 23:46
 9/15 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem vagyok hisztis...:'D De azért az kicsit vicces hogy megmondom neki hogy most ezen kicsit felkaptam a vizet és erre nem azt mondja hogy beszéljük meg hanem hogy pihenjem ki magam és ő megy mesét nézni
2013. márc. 29. 23:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Jóarc. :D
2013. márc. 29. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!