Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, vagy azért, hogy megszeressék vagy azért hogy hosszabb lehessen a kapcsolatunk úgy hogy ne tudják meg? 13L ő 14F
Figyelt kérdés
Van barátom. És már november 18. -a óta együtt vagyunk. Csak december 29, -én szétmentünk egy hónapra aztán megint összejöttünk. Most együtt vagyunk megint. Szóval kb.3 és fél hónapja összesen. Mit tegyek ha a családom nem birja őket, és el is tiltottak tőle, de én ennek ellenére egyyütt vagyok vele.2013. márc. 26. 18:50
1/13 anonim válasza:
Nos az attól függ miért tiltottak el.
2/13 anonim válasza:
Semmit.... csak ne szexeljetek! Köszi.
4/13 anonim válasza:
Nem tudom miért tiltott el,teljesen normális ennyi idősen pasizni...
5/13 A kérdező kommentje:
Azért tiltott el, mert itt volt nálunk eléggé nem is mondom mennyire káromkodott, és aztán meg facebookon sokszor mondta nekem, hogy basszunk basszunk.. persze csak hülyeségből ezt ő is megmondta! de mit tegyek? Segítsetek! mindennél jobban szeretem őt!
2013. márc. 26. 18:56
6/13 anonim válasza:
kiskorú vagy és még nagyon gyerek, tanulásra koncentráljál,
semmit nem tehetsz, mert ha rajta kapnak a tiltás miatt, az még rosszabb lesz
mindennek megvan az oka, amiért a szüleid ezt mondták, rálátnak olyan dologra amiről Neked fogalmad nincs, ennyi N
8/13 csaky_baba válasza:
szerintem egy hasznos szökjetek meg titokban vagy ugorjatok kútba :D nem amugy ha káromkodik beszéld meg vele hogy ne ennyi ha baszni akkar akkor meg csinálja ennyi!
9/13 anonim válasza:
Ha a szüleid előtt káromkodott meg annyi esze se volt hogy normálisan fejezze ki magát face-n, ne csodálkozz ha nem lopta be magát a családi szívbe. Ha nagyon megrendszabályozza magát a gyerek és van gerince bocsánatot kérni, talán még menthető a helyzet.
10/13 anonim válasza:
Veszett ügy, ez egy tapló, igaza van a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!