Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, vagy azért, hogy megszeressék vagy azért hogy hosszabb lehessen a kapcsolatunk úgy hogy ne tudják meg? 13L ő 14F
Figyelt kérdés
Van barátom. És már november 18. -a óta együtt vagyunk. Csak december 29, -én szétmentünk egy hónapra aztán megint összejöttünk. Most együtt vagyunk megint. Szóval kb.3 és fél hónapja összesen. Mit tegyek ha a családom nem birja őket, és el is tiltottak tőle, de én ennek ellenére egyyütt vagyok vele.2013. márc. 26. 18:50
11/13 anonim válasza:
pár év múlva majd letagadod hogy ezzel jártál :D fúúúj
12/13 A kérdező kommentje:
Ööö..A barátom fél cigány, én nem vagyok az. De ő nem..Nem gerinctelen.. Bocsánatot is kért már... Ide jött és könyörgött..De anyám elküldte... Azt mondta hogy majd ha már 14 éves leszek, és még akkor is szeretni fogom,és ő is engem akkor megengedi...Azért beszélt csúnyán, mert a bátyámmal verekedtek.xd,hülyültek és elkezdte mondani hogy "azta k**va, áhh g*ci"
2013. ápr. 1. 16:38
13/13 anonim válasza:
Találsz te rendes magyar fiút is ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!