Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Már egy ideje együtt vagyunk a barátommal, és van úgy, hogy néha csak csendben ülünk egymás mellett. Szerintetek egy ilyen helyzet tényleg kínos, vagy nem gáz? Mert én kínosnak érzem kicsit, csak nemtudom tényleg kínos-e ez a helyzet.. Mi a véleményetek?:)2013. márc. 29. 21:29
1/9 anonim válasza:
Nincs tévétek, nekem az a véleményem.
2/9 anonim válasza:
Én szeretem a csendet. Nem kell állandóan beszélni. Sokszor jó csak úgy lenni.
3/9 anonim válasza:
Azért közben fogod a kezét?
Egy régi mondás szerint: Az sem mindegy, hogy ki mellett hallgatunk!
4/9 anonim válasza:
ha kínosnak érzed, akkor az tényleg nem jó
ilyen én nőmmel is szokott lenni, hogy csak ülünk csöndben (bár ez igazából elég ritka, mert mindig csacsog:D), de idilli csönd szokott lenni, nem kínos, úgyhogy az ilyen az jó..
szóval csak úgy jó, ha nem tartod kínosnak:D
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. márc. 29. 21:34
7/9 anonim válasza:
sokan szeretik a csöndet, ja nem ezt a fajta csöndet
de tényleg ilyenkor mit csináltok, ez csak kíváncsiság
oké néha ez is kell, de ha kínosnak érzed, akkor még sem érzed jól Magadat N
8/9 A kérdező kommentje:
hát igazából annyit tesz, hogy beszélgetünk egy csomót, és egy idő után, mintha már mindent megbeszéltünk volna, és nem lenne miről beszélni.
2013. márc. 29. 21:43
9/9 anonim válasza:
sokan szeretik a csöndet, pasid valszeg szereti. Nem gáz és nem kínos. Csak akkor ha te érzed így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!