Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom benyomta a hisztit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom benyomta a hisztit. :@ mit tegyek?

Figyelt kérdés
öcsével balhéztam kicsit aztán rázártam a kutyaól ajtaját. nem reteszeltem el csak eléraktam 1 követ oszt a kis hugy nem tudott kijönni xdXDD na most beköpött a csajomnak az meg az apjának oszt most kidobott a házukból... aztán rákakkantottam a lábtörlőre h kidobtak a jégesőbe, a csaj aztán már látni se akart de kezd megbocsájtani apja viszont még mindig pattog... csúfol meg minden -.- meg be kell másznom ha akarok valamit be se enged! ha valaki értelmes volt már ilyen helyzetbe az esetleg elmondhatná h mivel állíthatnám le az apját meg az öcsét segíccsen ! nincs másik csajom szal sürgős lenne!!

2013. márc. 28. 22:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
jolene ha valaki válaszolna most
2013. márc. 28. 22:32
 12/21 anonim ***** válasza:

A nőddel békülj ki, az apját meg szívasd meg ahogyan csak tudod. Írtak már páran jó módszereket.

De most ne ilyen gyerekes dolgokkal állj elő, egyszerűen gyűjts össze annyi kutyaszart amennyit csak lehet, vizezd be hogy ne száradjon ki, aztán amikor nincsenek otthon, a postaládát, az ablakpárkányokat, ablakokat, ajtót, és ha esetleg van az apjának autója, azt is kend össze jó alaposan, úgy hogy büdös legyen, persze kiegészítésként használhatsz hozzá záptojást, rohadó gyümölcsöket, penészes étel maradékokat.

Ja és javaslom hogy találj ki valami alibit.

13/21 anonim ***** válasza:
Nagyon unatkozol ? :D
 14/21 A kérdező kommentje:
halod azt se tudom ki vagy
2013. márc. 28. 22:33
 15/21 ASOT ***** válasza:
Ez valami kietlen tanya? vagy valami nomád nép??
2013. márc. 28. 22:34
 16/21 A kérdező kommentje:
csajommal már kibékűltem :))
2013. márc. 28. 22:34
 17/21 A kérdező kommentje:
nekem békülős ötletek kellenek.
2013. márc. 28. 22:35
 18/21 A kérdező kommentje:
már próbáltam neki bon-bont is adni
2013. márc. 28. 22:38
 19/21 anonim válasza:

Húzz aludni és ne ide írogass ilyen hülye kamu dumákat kis 13 éves pisis!

Csá!

2013. márc. 28. 22:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Hogy mondjam szépen...öhmm, te kisebbségi vagy?

Esetleg szellemileg kissé hátrányos helyzetű?

2013. márc. 28. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!