Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elhinni, és folyamatos hisztit csapni ebből a témából?
Barátommal 5 hónapja vagyunk együtt. Teljesen más karakterek vagyunk, neki sok lánnyal volt dolga, nekem egy komoly kapcsolatom volt, 1 éjszakás kalandom soha. Megbízhatóság szintjén én állok jobban, ha úgy vesszük.
Pár napja haverokkal volt bulizni, én a kapcsolatunk elején megmondtam: nem vagyok az az őrült féltékeny típus, ha egyszer megcsalsz, akkor vége. Nem látom értelmét annak hogy egész éjszaka a nyakán lógjak az sms-eimmel. Elmesélte hogy a buliban egy csaj felajánlotta magát, de persze elküldte. Én meg mondtam hogy örülök, bíztam benne hogy ezt fogod tenni. Neki ez nem volt elég, azt várta kb. hogy fél óráig dicsérjem, hogy milyen ügyes. Mégis minek? Ez egy alapvető dolog (kellene hogy legyen), ha az embernek van párja.. Erre megkaptam tőle, hogy én biztos engedném, hogy buliban ezt meg azt csináljanak velem, hogy odajöjjön egy fiú, és nem küldeném el. Megmondtam neki, hogy vgy befogja, és nem sérteget, vagy ha folytatja, megunom, és elhagyom. Ezeket már régebb óta kapom (biztos buliban kéretném magam, stb...), de ez volt az utolsó.
Miért ilyen? Fog ez még változni?
1 dolgot szögezzünk le! Az hogy valaki milyen volt az éppen meglévő kapcsolata előtt, hány lányt vagy hány pasival volt, az egy dolog!
Új kapcsolat új pasi/nő új élet!
Más! Nem szabad a múlton rágódni nem azt kell felhozni, soha sem!
Amúgy meg ez "Én meg mondtam hogy örülök, bíztam benne hogy ezt fogod tenni. Neki ez nem volt elég, azt várta kb. hogy fél óráig dicsérjem, hogy milyen ügyes." --> szerintem kicsit idióta a barátod, ez mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!