Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem egy férfinál a hisztit?
Ó hát a szép szón,könyörgésen,a kicsit eröteljesebb kérésen már túl vagyok.Per pillanat a pohár hideg vizen kivül más nem jut eszembe:(
Próbálok türelmes kedves lenni de már nem megy.Már nagyon unom hogy ahelyett hogy kibökné mi a baja inkább hisztizek.Most pl avval büntet hogy nem veszi fel a telefont reggel óta mert nem voltam hajlandó két gyerekkel a hátamon 30km-t buszozni hogy vigyek neki a munkahelyére egy váltó pólot.
Nem lehet, hogy azért viselkedik így, mert szakítani szeretne és azt próbálja kiharcolni, hogy ezt Te tedd meg?
Mióta vagytok együtt? Ebből mennyi ideje hisztizik?
Végeredményben az is lehet, hogy csak ilyen kis mimóza lelkű. Ha azt érzed, hogy ezt hosszú távon nem tudod elviselni, akkor nincs mit tenni. El kell őt hagynod.
15:16 én utálom az ilyen kitalációs dolgokat. Utálom, ha valaki folyton azt a kérdést teszi fel,hogy mi van ha.
Oda kell menni hozzá és meg kel kérdezni: Mi bajod van kocsog?!? Hidd elválaszolni fog.
Sokkal jobb mint az ilyen elméletgyártások.
Több mint 10éve vagyunk együtt.Van két gyermekünk.Mindig is ilyen volt,csak vagy mostanában egyre sürübben vagy én viselem nehezebben,nem tudom.
Szakitani "biztos" nem akar,söt túlságosan is magának,tulajdonának akar.Bár nem egy hü de kiengyensúlyozott kapcsolatról beszélünk.
párom is ilyen...akármi nem tetszik neki,olyan hisztit csap,mint egy 3éves kislány...
pohár hidegvizet már kapott,nem is egyszer,akkor hatott
de zártam már ki lakásból is,menjen sétáljon egy kört,jöjjön be ha lenyugodott
legutóbbi hisztiért amit nem volt képes 2 napig abbahagyni orálmegvonás jár,lassan 2 hete,ez egy ideig vissza fogja tartani a hisztizéstől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!