Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezeljem egy férfinál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem egy férfinál a hisztit?

Figyelt kérdés
Szószerint hisztizik mint egy hisztis pi.csa!!Egyszerüen szét vág az ideg már miatta.Képes egész nap nem szólni hozzám mert épp megbántotta a kicsi lelkét!És egyszerüen szivem szerint már nyakon önteném egy pohár hideg vizzel vagy nem tudom!:(
2010. febr. 11. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel a figyelmét arra hogy ez nem jó.Senkisem tökéletes!Ha szereted akkor el tudod nézni neki vmennyire.
2010. febr. 11. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Enyém is ilyen volt, egy napig tűrtem, megmondtam neki, hogy gondolkozzon már el, h ő mégiscsak férfi vagy mia f@sz, de nem használt neki, úgyh azonnal otthagytam. 23 L
2010. febr. 11. 15:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Ó hát a szép szón,könyörgésen,a kicsit eröteljesebb kérésen már túl vagyok.Per pillanat a pohár hideg vizen kivül más nem jut eszembe:(

Próbálok türelmes kedves lenni de már nem megy.Már nagyon unom hogy ahelyett hogy kibökné mi a baja inkább hisztizek.Most pl avval büntet hogy nem veszi fel a telefont reggel óta mert nem voltam hajlandó két gyerekkel a hátamon 30km-t buszozni hogy vigyek neki a munkahelyére egy váltó pólot.

2010. febr. 11. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
nálam az baszott be, amikor otthon hagytam az öltözőszekrényem kulcsát és senki nem hozta el. Aztán leszartam és lefűrészeltem a lakatot. Beszarás volt. F/21
2010. febr. 11. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy azért viselkedik így, mert szakítani szeretne és azt próbálja kiharcolni, hogy ezt Te tedd meg?

Mióta vagytok együtt? Ebből mennyi ideje hisztizik?

Végeredményben az is lehet, hogy csak ilyen kis mimóza lelkű. Ha azt érzed, hogy ezt hosszú távon nem tudod elviselni, akkor nincs mit tenni. El kell őt hagynod.

2010. febr. 11. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok az ösztrogénje. Szedjen valami tesztoszteronszint növelőt xD
2010. febr. 11. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:

15:16 én utálom az ilyen kitalációs dolgokat. Utálom, ha valaki folyton azt a kérdést teszi fel,hogy mi van ha.

Oda kell menni hozzá és meg kel kérdezni: Mi bajod van kocsog?!? Hidd elválaszolni fog.

Sokkal jobb mint az ilyen elméletgyártások.

2010. febr. 11. 15:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Több mint 10éve vagyunk együtt.Van két gyermekünk.Mindig is ilyen volt,csak vagy mostanában egyre sürübben vagy én viselem nehezebben,nem tudom.

Szakitani "biztos" nem akar,söt túlságosan is magának,tulajdonának akar.Bár nem egy hü de kiengyensúlyozott kapcsolatról beszélünk.

2010. febr. 11. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

párom is ilyen...akármi nem tetszik neki,olyan hisztit csap,mint egy 3éves kislány...

pohár hidegvizet már kapott,nem is egyszer,akkor hatott

de zártam már ki lakásból is,menjen sétáljon egy kört,jöjjön be ha lenyugodott

legutóbbi hisztiért amit nem volt képes 2 napig abbahagyni orálmegvonás jár,lassan 2 hete,ez egy ideig vissza fogja tartani a hisztizéstől...

2010. febr. 11. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:
"orálmegvonás"..deszar -.-
2010. febr. 11. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!