Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bírjátok elviselni a hisztit?
én is hisztis vagyok,de párom "jól viseli",ő is szokott hisztizni,néha rosszabb mint én...
mi jol egymásra találtunk:D
Nem nagyon bírom.Van több megoldás is.Megsüketülök,vagy beültetem a kocsiba és hazaviszem,2-3 napig fel sem hívom.
Hideg zuhany alá rakom a fejét,ezt csak a végső esetben csináltam max 2x kellet,mert már elviselhetetlen volt,elmenni meg nem akart.
Aztán választás elé állítottam,hogy vagy 1 héten 3x elkezd aktívan sportolni,vagy szakítunk.A sport helyretette,ki kell,hogy fáradjon,akkor nincs ereje hisztizni.
GYŰLÖLÖM!!! Isten bizony az életem megrontója ha valaki hisztis, pláne ok nélkül. Eddig viszonylag normális barátnőim voltak, de a mostani atom hisztis. Minden miatt. És tudod mit mondok? Kezdem meggyűlölni. Már egy ideje azt érzem, hogy nagyon nem frankó köztünk már semmi se. Egy ilyen jelent után már kedvem sincs beszélni hozzá, megérinteni, megcsókolni. Semmihez ami vele kapcsolatos. Otthagyni, ahhoz igen.
Pedig az elején én is mosolyogtam, meg cukinak találtam. Hát már nem az. Egyszerűen már nem bírom tolerálni.
Szóval, ha nem akarod kiábrándítani magadból a kedvesed, időben kapj észbe, mert a hisztis libákat senki se szereti. A dolgokat meg lehet beszélni, nem muszáj minden miatt kiverni a balhét.
Lány létemre mondom hogy KIRÁZ a hideg ha valaki hisztis. Kupán vágom és csöndben marad de nekem ne hisztizzen senki, attól sem mert lányból van és mert ezrét "megteheti". Nincs szánalmasabb egy hisztiző, nyávogó csitrinél.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!