Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti se bírjátok elviselni ha a barátnőtök a mellbimbóitókkal játszik?
Figyelt kérdés
Akármilyen formában ér hozzá,felugrok, néha ideges leszek, vagy elmegy a kedvem a sextől.
De az egész felsőtestem ilyen, főleg a mellbimbóm.
26/F
2009. szept. 23. 20:19
1/11 anonim válasza:
az én barátom totálisan beindul tőle, az egyik fő erogénzonája.
2/11 anonim válasza:
nekem is szokott vele játszani de egyáltalán nem zavar :D
4/11 A kérdező kommentje:
de jó mindenkinek csak én vagyok ilyen nyomorék:D
2009. szept. 23. 22:14
5/11 anonim válasza:
Bassz, el tudnék szállni tőle, de nemám csak ujjal, szépen végigsimít a nyelvével rajt, meg szájjal játszadozik! Min. olyan jó mint nekik!
6/11 anonim válasza:
Sajna az én barátom is olyan mint te :S :)
7/11 anonim válasza:
az én barátom szereti, én viszont nem, nekem azért nem megy el a kedvem, de nem szeretem. illetve, ha nagyon finoman csinálja és épphogy hozzáér, akkor azt nem szeretem, szerintem azért nem, mert túl csikis nekem. de ha vadabbul csinálja akkor az jó :D nehéz eset vagyok:D
8/11 anonim válasza:
Az én pasim utálja! Úgyhogy nyugi, nem csak Te vagy így!
9/11 anonim válasza:
Tegnap nyalogattam a barátom mellbimbóját,és aztán megkérdeztem,hogy Különben tetszik ez? :-D
És neki nagyon bejön :-D
Pedig nem hittem volna :-)
10/11 anonim válasza:
Érdekes mivel a legtöbb pasinak a mellbimbója az egyik erogén zónája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!