Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondanátok el anyukátoknak, hogy olyannal jártok, akit egyáltalán nem szeret?
Figyelt kérdés
Már kitaláltam mit mondok neki, csak egyszerűen nem tudom mikor. Mikor a legjobb az időpont. Félek megharagszik rám... Mind1, kikívánkozik belőlem, nem akarok neki hazudni. Tehát. Ti milyen körülmények között mondanátok el?2013. márc. 28. 21:37
11/16 anonim válasza:
Nem lesz könnyű dolog, de a te barátod, nem az övé. Sajnos sok szülő túlságosan védi a gyerekét, és van, aki mindig csak kukacoskodik, elmarja a gyereke mellől a másikat. Anyukádnak el kell fogadnia, hogy kezdesz felnőni, vannak érzéseid, vágyaid, és hogy némely esetben neked kell döntened (és így természetesen vállalnod a következményeket). Lehet, hogy megbánod, lehet, hogy nem, de ez a te életed, és mindenféle tapasztalatra szükségünk van, hogy abból tanulhassunk. Szerintem próbáld meg te is "lefesteni" a srácot anyukádnak, mutasd be a pozitív oldalát, aztán előbb-utóbb hátha megenyhül. Amúgy ilyenkor a legtöbb esetben "irigység", túlzott aggodalom, túlféltés áll a háttérben, a szülők sokszor képtelenek elfogadni, hogy a gyerekük már nem kicsi többé, nehezen engedik "kirepülni" őt. Remélem, idővel azért javulni fog a helyzeted.
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én is pont ilyeneket terveztem mondani :) Hogy az én döntéseim, tehát vállalom a következményeket, lehet, hogy csalódni fogok, de valamiből nekem is kell tanulnom. Minden pozitív tulajdonságát felírtam a srácnak, amiket majd szeretnék neki elmondani.
2013. márc. 28. 21:51
13/16 A kérdező kommentje:
Felkészültem, csak tényleg... esténként hazajön, rám mosolyog, és akkor minden bátorságom elillan.
2013. márc. 28. 21:52
14/16 anonim válasza:
Egyszer pedig össze kell szedned a bátorságodat. Szerintem ne azzal kezdd, hogy összejöttél ezzel a fiúval, hanem azzal, hogy szeretnéd, ha jobban megismerné ezt a srácot, hogy biztosan ő is találna benne pozitívumot stb. Mindenesetre drukkolok.
15/16 anonim válasza:
hívd el magatokhoz a srácot fújd be kölnivel a péniszét és jelöltesd meg vele a bútorokat, anyád rögtön megszokná a testszagát onnan nyert ügyed van
16/16 anonim válasza:
21:43-as vagyok. Dettó, ilyesmi kifogások voltak nálunk is.
Eleinte ecseteltem az előnyeit, hogy milyen szorgalmas, jóravaló, stb., volt, hogy főzött vmit és anyámnak is küldött:D Sokat segített fizikai munkában is. Ezek után anyám csak annyit mondott, hogy aranyos meg szép tőle, de akkor sem hozzám való. Ekkor már borzasztóan idegbeteg voltam, hogy semmi sem elég.
És tudod mit? Utólag visszagondolva vegyesek az érzéseim!
Egyrészt nem fogom anyunak elfelejteni, hogy nem állt mellém, hogy nem úgy fogta fel, hogy jajj szerelmes, ha ő az igazi együtt maradnak, ha nem úgyis szétmennek. (Különben ez egy jó tipp, mondd ezt neki, hogy fogja fel így!)
De ugyanakkor igaza is volt, de ezt sose fogom neki beismerni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!