Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy mondanátok el anyukáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy mondanátok el anyukátoknak, hogy olyannal jártok, akit egyáltalán nem szeret?

Figyelt kérdés
Már kitaláltam mit mondok neki, csak egyszerűen nem tudom mikor. Mikor a legjobb az időpont. Félek megharagszik rám... Mind1, kikívánkozik belőlem, nem akarok neki hazudni. Tehát. Ti milyen körülmények között mondanátok el?
2013. márc. 28. 21:37
1 2
 1/16 lac1434 ***** válasza:
Nem vagyok lány, de nem ő fog vele járni, hanem te.
2013. márc. 28. 21:40
 2/16 A kérdező kommentje:
IGen igen tudom, csak nagyon ki fog akadni szerintem... nagyon félt. Amúgy 17 éves vagyok, szóval már nem kislány annyira :)
2013. márc. 28. 21:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem tőle, h neki mi a jó, ha én boldog vagyok, vagy ha nem. Azt válaszolta, neki az a fontos, hogy nekem jó legyen. Én meg erre mondtam, hogy nekem akkor jó, és akkor vagyok boldog, ha ők nem nyuvasztják ki egymást...
2013. márc. 28. 21:41
 4/16 ASOT ***** válasza:
gondolom fiatal vagy még. Ilyenkor anyuci természetesen félti a kicsi lányát, hogy a legjobbat kapja. Nehezen fogja megérteni de meg kell vele beszélned h te őt választottad.
2013. márc. 28. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:

Miért nem szereti? Mert az nem mindegy, attól függ, hogy hol lehet megtalálni azt a pontot ahol felvezeted neki a dolgot.

Saját sztorim, miszerint anyám első perctől nem szimpatizált az akkori párommal. Abból nem csináltam ügyet, hogyan mondjam el neki. A család többi tagjának pont Húsvétkor mutattam be amikor eljött meglocsolni. Nem megmondani nehéz, hanem rávenni,hogy adjon neki lehetőséget, ne könyvelje el magában, hanem ismerje meg. Én mindent megpróbáltam, meg az ex is, de egyszerűen nem lehetett őket összebarátkoztatni mert két külön világ voltak.

2013. márc. 28. 21:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszönöm :) Ezt már mind átgondoltam, és tényleg már így ki akar belőlem jönni a dolog, hogy elmondjam neki, csak mikor hazajön, este, és rámnéz valahogy mégsem tudom kimondani a dolgokat, amiket megfogalmaztam a fejemben.
2013. márc. 28. 21:44
 7/16 A kérdező kommentje:
Sok nevetséges dolgot kitalált, hogy nem elég komoly hozzám, meg nem elég okos, szerinte zűrös is, ezt nem értem miért mondja, nem is ismeri. A fiú fiatalabb nálam... ez sem tetszik neki.
2013. márc. 28. 21:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Őszintén? Én is tisztelem az ő magánéletét cserébe elvárom hogy ő is ezt tegye az enyémmel. Nálunk ez nem probléma, pedig a partnereim 50%-t nem szerette. Én csak megemlíteném, de semmiképp se kerülgesd a témát, egyszerűen mondd el.
2013. márc. 28. 21:46
 9/16 A kérdező kommentje:
Ja, és nekem nem kell, hogy szeresse őt anyukám. Nem kell az sem, hogy támogasson, bár azért jól esne. Csupán annyit szeretnék, hogy tudja, mikor vele vagyok, és fogja fel, hogy ez a helyzet. Esetleg fogadja el.
2013. márc. 28. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Pedig nem nehéz ;) mondjuk a történetbe az is beletartozik, hogy fiú vagyok, és egyes fiús anyukák egy fokkal rosszabbak tapasztalataim szerint... (jó, nem ismerem a másik felet, aláírom), de annyira megkedvelték egymást a végére, hogy anyámat jobban zavarta a szakításunk, mint engem o.O :D

2013. márc. 28. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!