Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyannal, akiben szinte mindenben ott a kritika és a más megközelítése a dolgoknak?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az ilyenekről?Különc,vagy egyéniség?
2013. márc. 25. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2013. márc. 25. 18:23
 2/14 Antonius Caepio ***** válasza:

Középiskolában azt figyeltem meg, hogy másoknak az agyára megyek. Mióta felnőttem, már nem annyira hangsúlyos.

Mondjuk ebben közrejátszhat az is, immár kevesebbet vagyok emberek között. :-)

2013. márc. 25. 18:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Jártam már ilyen emberrel többször is. Ezt is lehet többféle módon űzni. Volt, akit egyéniséggé tett, volt, akit viszont elviselhetetlenné. :) Minden ember más.
2013. márc. 25. 18:32
 4/14 Antonius Caepio ***** válasza:

Az előbbi válaszomból kimaradt egy "hogy".

Annyit még hozzátennék, hogy az a fránya kritika nem mindegy, hogy milyen. Pontosabban, hogy tényleg kritika-e vagy csak üres kötekedés. Valaki csak azért köt bele dolgokba, hogy "lázadóbbnak", különlegesebbnek tűnjön, és ez roppant idegesítő. Az építő jellegű kritika viszont számomra akkor is pozitívum, ha nem értek egyet vele / teljesen máshogy látom. A lényeg, hogy az illető intelligensen elő tudja adni a véleményét az adott tárggyal kapcsolatban.

2013. márc. 25. 18:39
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem kötekedés,mert végül mindben van logika.Ami néha téves,de általában igaz.

Olyan logikai hurkok pl mint a vallásban vannak,sok ilyen kritikára ad okot.

2013. márc. 25. 18:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Simán járnék ilyen emberrel. Elképesztően unalmasak azok a kapcsolatok ahol a felek folyton mindennel kapcsolatban ugyanazon az állásponton vannak és egymás vállát veregetik.
2013. márc. 25. 18:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy viselném. Mert bizonyos szinten jó dolognak tartom, ha valaki kritikus, én magam borzasztóan kritikus vagyok, és nem tudom, mit kezdenék olyasvalakivel, aki szintén ilyen. a hasonló a hasonlót téma csak bizonyos szinten érdekes, egyébként rettentően idegesítő.

21L

2013. márc. 25. 18:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha okosabbnak képzeli magát az illető másoknál,akkor elég idegesítő lehet hosszútávon.
2013. márc. 25. 19:06
 9/14 A kérdező kommentje:
8as,mi van,ha tényleg az,és nem csak azt hiszi?
2013. márc. 25. 19:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha tényleg az, akkor képesnek kell lennie szerénynek lennie erre.

Én is tudom a többségnél olvasottabb és gyorsabban, logikusabban gondolkodó vagyok. De tudom azt is, hogy vannak nálam sokkal műveltebbek és jobb képességekkel rendelkezők is.

2013. márc. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!