Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a helyzetről? Hogyan vezessem rá?
Nem akarlak megsérteni, de lehet, h BÜDÖS A SZÁD.
Ezt az ember magán általában nem érzi,mert a bűzfelhő teljesen körbeveszi őt 24/7.
Ami esetleg segíthet:
A) fogmosás végén végy vizet a szádba, s a fogkefe sörtés felével sikáld le az undorító lepedéket a nyelvedről.
B) Használj jó minőségű fogselymet (1-200 Ft-ot spórolnál a gagyikkal, de azok használhatatlanok - tapasztalat :\ ), neten van pár videó. [dental floss] Arra még ügyelj,h néha ügyeskedni kell vele,mert van, mikor csak felaprítja a dzsuvát, ilyenkor ügyesen ki kell varázsolni a fogközekből.
C) Menyj el fogorvoshoz, mert van, hogy olyan sunyin szuvasodik (tul.képpen rohad) a fog, hogy nem is látni!
D) Nyisd nagyra a szád, hajolj közel a tükörhöz, feszítsd meg a torkodban lévő izmokat úgy, hogy a mandulád mögé, az ilyen lyukakba is jól beláss (kicsit hasonló,mint mikor 'ÁÁ'-t mondasz). Ha fehéres GENNYT látsz, az bizony nagyon büdös. Tüszőszag, gennyszag, undorító.
Ezt nem merem nyugodt szívvel ajánlani, de én fogni szoktam ilyenkor egy lehetőleg hosszabb fültisztító pálcikát, s nagy nehezen, de eltávolítom őket. Krákogj, turházz, turkálás közben sűrűn cseréld a pálcát (hamar csúszós lesz) -- légy kreatív. [Besegíthetsz esetleg végén megfaragott sütőgyufával is.]
Ha meg vagy fázva, ez után már gyorsabban is gyógyulsz, s a baktériumtelep-gennygombócok hiányában a kísérő tünetek is jobban elkerülnek majd.
Vannak olyan emberek, akiknek sajnos az idő 90%-ában büdös a szája. Remélem, nem veszed sértésnek - nem is annak szántam. A legnagyobb jóindulattal írok most.
Lehet persze,h nem ez a probléma, de ezen pontok mindegyikéből csak profitálhat az ember.
Majd írd meg, mi lett!
bocsi a caps lockért
vagy csókold meg te úgy meglátod a reakcióját és ha elhúzódik vagy fintorog akkor rögtön rá is tudsz kérdezni, hogy mi az oka én igy járnék a végére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!