Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről / "elvről"?
Az a helyzet hogy van egy lány, akivel egy iskolába járunk. A folyosón elég ritkán látom, mert ő kicsit félénkebb típusú, és inkább az osztályában van bent az osztálytársaival. Néha amikor látom akkor a tekintetünk hamar "egymásra talál" és nem csak 1 pillantásról van szó, hanem hosszabb időtartamról. Kicsit érdeklődtem pár közös ismerősnél, és megtudtam hogy van barátja. Valamiért én azon az "elven" vagyok, hogy nem akarok a jónak az elrontója lenni (ezt a kapcsolatra értem.)
Ebben az esetben próbáljam megismerni, beszélgetni vele hátha valami kialakul az idő során ? Vagy hagyjam meg ezt az elvemet?
Normális válaszokat várok főleg.
21/F
Tetszik, hogy eszedbe sem jut elrontani a kapcsolatát. Lehet, hogy a beszélgetés nem rossz ötlet, de ezt már csak ő tudja neked megmondani. ;)
24 L
hát figyi, az én véleményem az, hogy neki van pasija. ha megismerkedtek, és esetleg pl elhívod randira, tehát teszel egy próbát, és ő nemet mond, mondván van barátja, akkor azt el kell fogadni. de ha igent, akkor még a tiéd is lehet a lány:)
egy próbát megér.
viszont a nemet elsőre el kell fogadni ilyen esetben!
26/N
Köszönöm a gyors válaszokat.
Hát először úgyis szóba kell vele elegyednem, akkor meg már csak leszűrök még 1-2 plusz dolgot, amiből majd jobban össze tudom magamnak rakni a képet. Az esetleges nem választ meg természetesen egyből elfogadom. Nem szeretnék magamnak sem bonyodalmat a későbbiekben :)
Ebben az esetben szerintem nem feltétlenül a randira hívás a legjobb ötlet. Beszélgessetek, barátkozzatok, aztán majd csak akkor lépj, ha úgy látod, most jó esélyed van. Ha pl. szakítanak vagy ha egyszerűen már inkább van veled, mint a barátjával.
Például ha magától lemond vele egy randit, hogy inkább veled találkozzon, akkor már itt az ideje a próbálkozásnak és valószínű sikerrel is fogsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!