Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá úgy, h ne áruljam el magam?
Figyelt kérdés
Bejön nekem egy fiú.Kb minden nap beszélgetünk.Természetesen találkozgatunk is,de teljesen haveri szinten.Ebben egyedül az a baj,h én nem csak egy haverja akarok lenni,de ezt semmiképp sem szeretném neki elmondani,mert ha nem jönne össze nem akarok tőle eltávolodni..(meg alapból ne a lány kezdeményezzen).Hogy vezessem rá arra,h ő kezdeményezzen anélkül,h megtudná,h mit érzek?2013. márc. 2. 23:55
1/5 anonim válasza:
egyszerű...tedd féltékennyé...pasizz úgy h ő is lássa és ha neki ez nem tetszik akk közbe fog valahogy avatkozni...ha nem akk ő nem akar tőled semmit..:D
2/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mond neki, hogy többet akarsz. Lehet kevés az önbizalma és nem mer kezdeményezni. Korortok? Mióta ismeritek egymást? Hányszor találkoztatok?
3/5 anonim válasza:
Jó kérdés, én ugyanígy vagyok egy lánnyal :) Ha tudnám a választ nem itt gyakoriznék XD
4/5 anonim válasza:
Lány miértnem kezdeményezhet? o.O
5/5 A kérdező kommentje:
2 éve ismerjük egymást, 15 évesek vagyunk.
Több okból nem akarok kezdeményezni.Első sorban azért,mert már volt olyan,h én kezdeményeztem,és akkor is úgy volt,mint most,h külön suliba is jártunk.És háát a fiú kijelentette,h bocs nem és széthíresztelte mind a 2 suliban és kb mindenki vmi ribancnak hitt.Azóta félek,h ez megint megtörténik mert elég nehéz időszak volt és sok időbe telt mire minden elcsendesült.
2013. márc. 3. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!