Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem fel úgy, hogy ne essen rosszul neki és ne tűnjek követelőzőnek?
Figyelt kérdés
Szeretek a párommal lenni, azt is szeretem, ha csak döglünk, filmezünk. És megértem, hogy munka után fáradt, de örülnék, ha többet járnánk el és többet is találkoznánk. Viszont nem szeretnék követelőzőnek tűnni. Sajnos az ilyen beszélgetésekben nem vagyok jó, valahogy mindig bunkóbban sikerül előadni, mint ahogy valójában gondolom.2013. jan. 1. 18:44
1/6 anonim válasza:
"valahogy mindig bunkóbban sikerül előadni, mint ahogy valójában gondolom."
akkor rajzold le,vagy írd meg neki egy papírra!
2/6 anonim válasza:
És találsz is ki valami programot, amihez lenne kedved? Azokra mit mond? Vagy elvárod, hogy ő tegye?
3/6 A kérdező kommentje:
ha kitalálok hétvégére valamit benne van. hétköznap nem is próbálkozom, mert megértem amiért fáradt. Viszont jól esne, ha ő is előrukkolna néha valamivel.
2013. jan. 1. 18:52
4/6 anonim válasza:
a lényeg szerintem, hogy őszinte legyél
ha ezt érzed, akkor meg kell beszélnetek mert később még "távolabbi" lesz a kapcsolatotok
mondd meg neki, hogy szeretnél többet lenni vele.. ha nem szeretne "megerőltető" programot elmehettek például moziba is, vagy egy egyszerű séta is nagyon romantikus lehet.
ne legyél zavarban előtte a kérésed miatt mert ez teljesen normális egy kapcsolatban!
remélem tudok segíteni
5/6 anonim válasza:
Te dolgozol?
Nem?
Mert ez esetben persze hogy neked jobb dolgod sincs,mint azon gondolkodni,hogy hová menjetek csavarogni :)
6/6 A kérdező kommentje:
# 5: ezért írtam, hogy hétközben nem is erőltetem, megértem amiért fáradt...
2013. jan. 1. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!