Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja járunk, de a testi érintkezések terén kicsit visszahúzódó..Látom rajta, hogy oda van értem és vonzódik hozzám, mégis van, hogy érzem, nem mer megérinteni..csókolózásnál még nem jutottunk tovább (mondjuk nem is volt erre alkalmas hely, de volt, hogy meg se csókolt, amikor lehetősége lett volna rá) Holnap átjön hozzám, úgy hogy senki más se lesz itthon, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog nagyon nyomulni, de én viszont szeretnék vele egy kicsit több testi érintkezést..Nem akarok vele se lefeküdni, se semmi ilyesmi, csak hogy hosszan csókolózzunk, a karjaiban tartson stb..hogy vehetném rá/üzenhetném meg neki finoman, hogy mit szeretnék?2012. dec. 9. 14:00
1/3 anonim válasza:
Minden magától fog jönni, nem kell semmit sürgetni! Az idő mindent megold...
2/3 anonim válasza:
Hát, tegyél be egy filmet. Ágyba lesztek gondolom. Film kozben bujj oda hozzá, aztán fogd meg az arcát,és húzd magadhoz, majd csókold meg gyengéden. Onnantól minden menni fog, csak egy kis bíztatás kell :]
3/3 A kérdező kommentje:
hát az indok ami miatt átjön, hogy korrepetál:P
2012. dec. 9. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!