Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vezessem rá a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá a kapcsolat témára? Hogy tudhatom meg, hogy tetszek e neki?

Figyelt kérdés

Egyik unokatesóm apukám után 4. unokatesóm. Sokan azt mondják, hogy ez már annyira távoli rokonság hogy szinte nem is vagyunk rokonok, sokan azt mondják, hogy igen, rokonok vagyunk.

3 éve majdnem összejöttünk.. Csak közbeszóltak, hogy ne-ne, merthogy rokonok vagyunk.. Most meg nagyon sokat bulizunk együtt (bár előtte is) meg sokat járkálunk együtt mindenhova. Múlt vasűrnap átmentem hozzá este fél7kor, és negyed11re értem haza. Hozzáteszem egy faluban lakunk. Nagyon jól elbeszélgettünk. Most ő fog hozzám jönni pénteken. Nem tudom mit csináljak. Mert nagyon összeakarnak hozni vele, mert mindenki szerint nagyon összeillünk. Hogy tudnám tőle megkérdezni, hogy tetszek e neki, vagy hogy össze e jönni velem? Hogy vezessem rá a témára? Mert mindig beszélünk így a kapcsolatokról, hogy neki is kéne már barátnő, meg hogy nekem miért nincs pasim..

Kérlek segítsetek

Ő 22 éves, én 19

2012. jún. 7. 09:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezed meg tőle hogy mi lenne ha a régi dolgokat most elővennétek és megprobálnátok
2012. jún. 7. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!